Societat

Es desenvolupa una campanya turística per difondre el Nadal alcoià a diverses ciutats

S'han instal·lat un centenar de “mupis” a Elx, Xàtiva, Gandia, Torrevella i Benidorm

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi està portant a terme una campanya per tal d'atraure visitants a la nostra ciutat durant les dates nadalenques. La campanya consisteix a la instal·lació d'un centenar de pòsters promocionals a marquesines de diferents ciutats del voltant: Xàtiva, Elx, Gandia, Torrevella i Benidorm.

La campanya no té cap cost per a les arques municipals més enllà de la impressió dels pòsters, ja que l'empresa encarregada dels cartells promocionals a aquestes ciutats té un acord amb l'Ajuntament perquè també explota aquests reclams a la vila.

Alcoi disposa d'unes celebracions nadalenques molt singulars i amb una personalitat ben forta, sent una destinació molt important durant aquestes dates dins el territori valencià tal i com es pot constatar des de la Tourist-info amb la constant presència de visitants de la costa o d'altres ciutats valencianes.

Cal recordar que, a més, un total de 44 televisions locals i autonòmiques privades de tot l'Estat estan emetent ja espots promocionals de la Cavalcada d'Alcoi, ja que retransmetran en directe la desfilada del proper dia 5, contribuint així a la difusió del Nadal alcoià més enllà la comarca a qui li dóna nom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia