CAMPLLONG (Gironès)

Musicant

Diversitat i molta qualitat

El patrimoni musical català és el fons a partir del qual s'elabora la programació del Musicant... de Campllong, que aquest any celebra la seva sisena edició. Enguany els organitzadors ens proposen quatre nits de concerts molt diferents entre si, a mans d'intèrprets de prestigi reconegut en els seus respectius camps. La formació Exaudi Nos interpretarà peces compostes per Joan Pau Pujol, a principi del segle XVII, expressament per als oficis celebrats a la capella del Palau de la Generalitat, durant les diades de Sant Jordi. La segona nit, els components de Port Bo interpretaran havaneres i altres cançons catalanes acompanyats dels instrumentistes d'Els Montgrins, en una interessant simbiosi entre havaneres i la característica sonoritat dels instruments de la cobla. El tercer concert anirà a càrrec de Folkincats, una formació de quatre joves músics que interpreten cançons i balls catalans amb arranjaments propers al jazz, al blues i a la música clàssica. I la darrera nit serà per als amants de la sarsuela, amb la interpretació de Cançó d'amor i de guerra, una de les més populars sarsueles catalanes de tots els temps.

Del 25 al 28 d'agost. Informació i venda d'entrades al telèfon 972 46 15 04 o a les taquilles, fins una hora abans dels concerts. Preu: 10 euros. Capacitat limitada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Chic Roses atribueix a un sabotatge les deficiències al local

roses
medi ambient

Falset aprova limitar les plantes d’energia renovable per protegir espais naturals

FALSET
successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi de Vila-sana

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar pomeres resistents a la sequera

rocabruna

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona