Societat

Villena acollirà la segona jornada de formació per directius de bandes

Està prevista per al dissabte 22 de març a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura de Villena acollirà el dissabte 22 de març la segona jornada formativa i informativa dirigida a directius de societats musicals i centrada en la gestió de Societats Musicals.

Estratègia, organització i diversos aspectes dels àmbits jurídic, laboral i econòmic-fiscal en associacions sense ànim de lucre seran els temes a tractar.

Els ponents seran Pedro Rodríguez (vicepresident 1er de la FSMCV), Luis Vidal (economista i tresorer de la FSMCV) i Ximo Soler (advocat i membre de la Junta Directiva de la FSMCV).

En aquestes jornades també es presentaran els recents acords signats per la FSMCV: d'una banda, amb el Centre Espanyol de Drets Reprogràfics (CEDRE) en relació a la subscripció de llicències per part de les SSMM per a la reproducció i distribució de partitures entre els seus membres; i per una altra, amb la central de compres Allianz for Global Supply (AGS).

Després de les jornades d'Alginet i Villena, la tercera i última, tindrà lloc el dissabte 29 en el Saló Multiusos de Sant Joan de Moró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia