Societat

Més reserves i abans a tot el litoral tarragoní

Tarragona espera omplir hotels i càmpings durant els dies centrals de les vacances

La Costa Daurada central preveu un 15% més de visitants

Una Setmana Santa tardana i amb les previsions meteorològiques bastant de cara. Un còctel perfecte per al sector turístic de la Costa Daurada, que es mira amb molt optimisme les perspectives de negoci durant aquestes vacances. La recuperació del turisme català i espanyol i l'avançament de les reserves fan que algunes zones tinguin ja el cartell de “complet” preparat de cara als dies centrals, especialment divendres i dissabte.

A la Costa Daurada central, on es concentren la gran majoria dels visitants a la recerca de sol i platja, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda preveu que hi hagi un increment dels visitants entre el 10 i el 15%. Paradoxalment, però, l'ocupació es calcula que serà inferior a la de l'any passat (62%), ja que el fet que les festes hagin caigut abans en el calendari ha fet que s'hagin animat més hotels a obrir: ho faran el 82% dels associats, mentre que el 2013 ho van fer sols el 62%. Tot i això, tot apunta que la nit de dissabte es podria arribar al ple a la zona.

El parc temàtic Port Aventura va obrir portes divendres també amb bones perspectives. “Hem notat una recuperació del turisme nacional i bones xifres de turisme francès i britànic”, va detallar Fernando Aldecoa, director general. El seu objectiu és entrar en els mercats belga, alemany, holandès i dels països nòrdics.

Tarragona, plena

On sí que parlen sense embuts d'ocupacions del 100% és a la ciutat de Tarragona, pol d'atracció de turisme de proximitat gràcies sobretot a la processó del Sant Enterrament. “S'han avançat les reserves, i parlem d'un 100% divendres i dissabte i bona ocupació dijous i diumenge”, detalla el president de l'Associació d'Hotelers de Tarragona, Xavier Jornet. La resta de la setmana, amb ocupacions més baixes, hi haurà en marxa per segon any la Tarraco Family Week. Els càmpings de Tarragona també han omplert ja les reserves de bungalous i les parcel·les es troben en un 60% d'ocupació.

LA XIFRA

82%
dels hotels
de Salou, Cambrils i la Pineda obriran, un 25% més que la Setmana Santa del 2013.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró