Societat

Guardioles solidàries per a bicicletes sense fronteres

L'ONG de Masarac ha presentat una campanya d'àmbit estatal per recollir fons per finançar la donació de bicicletes per a persones en risc d'exclusió social

Es recolliran fons als comerços

L'ONG Bicicletes sense Fronteres, nascuda a Masarac, ha presentat aquesta setmana la campanya d'àmbit estatal Guardioles Solidàries per recollir fons per a l'entitat. La idea és instal·lar uns contenidors en forma de guardiola en els comerços perquè tothom qui ho vulgui pugui fer una petita donació. Bicicletes sense Fronteres vol aconseguir 100.000 euros per entregar 2.000 bicis a nens en risc d'exclusió social.

Dilluns es va signar un conveni per tirar endavant la iniciativa. En la signatura del conveni hi van ser presents Romà Boule, president de Bicicletes sense Fronteres; Marc Costa, director de comunicació de PHB, i Paco Sosa, responsable de relacions institucionals d'ASM. Les dues companyies col·laboren en el projecte. També hi va ser present el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manuel Toro.

El tret de sortida de la campanya solidària s'ha donat a Barcelona i també a Figueres, ja que és la ciutat on el 22 de juny que ve es farà la primera Biciatló Solidària, en benefici de Bicicletes sense Fronteres. L'organització espera reunir uns tres mil participants en la cursa.

Romà Boule, president de Bicicletes sense Fronteres, va explicar durant la presentació de la campanya, que es farà a tot l'Estat, que “la intenció és arribar a la gent del carrer de forma directa i sense intermediaris. Volem explicar-los qui som, què fem i quins són els nostres projectes. Volem que descobreixin com una bicicleta, en alguns llocs del món o en determinades situacions prop de les nostres cases, pot arribar a canviar la vida d'una persona. I, per descomptat, també els demanem la seva implicació, en forma de petit donatiu”.

LA DATA

22.6.2014
Es fa a Figueres
la festa del Biciatló, que vol aconseguir apadrinar 2.000 bicicletes amb actes festius.

Apadrinar dues mil bicis en la Biciatló

La primera Biciatló de Figueres s'ha fixat com a objectiu recollir 2.000 bicicletes per entregar-les a col·lectius en risc d'exclusió social tant en l'àmbit estatal com al Tercer Món. Aquesta campanya solidària –que es va iniciar ahir a la Rambla de Figueres– culminarà el 22 de juny amb l'organització de recorreguts solidaris en bicicleta que sortiran de la capital de l'Empordà i transcorreran per les carreteres de la comarca, en diferents modalitats obertes a aficionats i professionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró