Osona/Ripollès

Pujolasos Wood & Pack amplia en 1.700metres quadrats la fàbrica de Sant Pere de Torelló

L'empresa, familiar, fa embalatge de fusta per al sector de la perfumeria i la cosmètica.

L'empresa de packaging (embalatge) de fusta del sector de la perfumeria i la cosmètica Pujolasos Wood & Pack ha estrenat una nova planta d'ensamblatge a la seva fàbrica de Sant Pere de Torelló. En concret, l'empresa ha ampliat en 1.700 metres quadrats més la planta on munta els productes de fusta d'alta qualitat que ven als mercats d'un sector considerat de luxe. A més dels metres ampliats, la inversió, que volta els 200.000 euros, suposa un augment del personal contractat, noves màquines automàtiques i millores en els processos de qualitat així com en la secció de magatzem.

L'empresa va ser fundada l'any 1967 per Josep Pujolasos Prat, la va continuar el seu fill Àngel Pujolasos Arxé i ara la dirigeix la tercera generació, formada pels germans Isabel i Àngel Pujolasos Vaqué, i té una facturació de prop de tres milions d'euros i una trentena de treballadors. Amb aquesta millora, l'empresa es vol posicionar encara més en un sector que és majoritari a la Vall del Ges. L'empresa ja exporta al voltant del 60% de la seva producció i ara, amb la nova inversió, podran, com explica el gerent, Àngel Pujolasos, “crear nous productes encaixant altres materials a la fusta com ara el metall, l'alumini, la pell, el cautxú, els imants o mecanismes... tota una revolució al sector”, segons explica en una nota de premsa que han fet pública. L'empresa exporta els seus productes als països europeus però també als Estats Units, Dubai, Mèxic i Austràlia, i està obrint mercat a Sud-amèrica, el Japó i els Països Àrabs.

L'empresa, que també produeix taps per al sector dels licors, treballa per diferents marques i precisament fa poc va crear un tap per a la marca Rituals i també ha creat una col·lecció per a una nova gamma de maquillatge, amb taps per a un grup de sis productes. Aquest producte ha servit per estrenar d'alguna manera aquesta nova planta. L'empresa utilitza per als seus productes fusta certificada per l'Associació per a la Certificació Espanyola Forestal (PEFC). D'aquesta manera s'assegura que la fusta i productes del bosc es produeixen respectant els estàndards ecològics més alts. Pujolasos Wood & Pack forma part del grup d'empreses que treballen a la Vall del Ges en el sector de la perfumeria i la cosmètica.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp