Societat

Deu ferits en una col·lisió múltiple a l'AP-7

Dos camions i dos turismes xoquen a l'alçada de Subirats

L'accident provoca cues de fins a 11 quilòmetres

Una col·lisió múltiple amb quatre vehicles implicats a l'autopista AP-7 a Sant Sadurní d'Anoia ha provocat deu ferits i cues de fins a 11 quilòmetres.

L'accident ha tingut lloc a les dotze del migdia al punt quilomètric 182,4 de la via, en sentit Barcelona, quan han topat dos camions i dos turismes. La col·lisió ha fet bolcar un dels camions. Tot i que encara no han transcendit les causes del sinistre, segons les primeres informacions es tractaria d'un xoc lateral per fregament

Una persona ha resultat ferida greu en l'accident i ha estat traslladada a l'Hospital de Bellvitge, segons han explicat fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a Europa Press. Un altre ferit té un pronòstic menys greu i ha estat evacuat a l'Hospital de Vilafranca del Penedès. Els vuit ferits lleus han estat portats a Martorell.

L'accident ha bloquejat dos dels tres carrils de l'autopista, fet que ha provocat importants retencions. L'incident ha obligat a tallar la via completament en sentit Barcelona durant uns 20 minuts, entre les 12.16 i les 12.38 hores, i després s'ha obert un sol carril de tres a la circulació, el que ha causat les congestions que en alguns moments han arribat als onze quilòmetres.

Com a conseqüència de l'accident s'han activat quatre ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'helicòpter medicalitzat. També han treballat quatre dotacions dels Bombers i efectius dels Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia