Societat

Mor el banyista rescatat el dissabte a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú

Tres persones perden la vida durant el cap de setmana al litoral català i s'eleva a 14 el total de víctimes aquest estiu

Un barceloní mor a la platja de Torre de Sal de Cabanes, a Castelló

El banyista que el dissabte gairebé es va ofegar de Vilanova i la Geltrú va morir la matinada de dissabte a diumenge a l'Hospital de Bellvitge, segons ha informat aquest dilluns Protecció Civil.

La víctima, de 51 anys i nacionalitat espanyola, va ser rescatat el dissabte al matí a la platja del Far de Sant Cristòfol de la capital del Garraf. Els socorristes el van treure de l'aigua ja inconscient i li van practicar maniobres de reanimació fins a l'arribada del personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'home va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat en estat molt greu a l'Hospital de Bellvitge, on va morir la matinada de dissabte a diumenge.

Amb aquesta mort, tres els banyistes han perdut la vida aquest cap de setmana a platges catalanes –els altres dos van morir dissabte a Salou i Cambrils, respectivament – i ja són 14 les víctimes mortals aquest estiu al litoral. Protecció Civil demana extremar la precaució i respectar el color de les banderes. Al Far de Sant Cristòfol dissabte hi havia la groga, que juntament amb la bandera vermella va onejar a gran part centre i sud del litoral.

Aquest dilluns la bandera groga oneja a 78 platges, principalment per onatge, corrents, i mar de fons. Protecció Civil insisteix en tenir molta precaució i no banyar-se o realitzar altres activitats al mar si us trobeu malament o esteu cansats.

Un veí de Barcelona mor a la platja de Torre la Sal de Cabanes

Un home de 65 anys i procedent de Barcelona va morir dissabte mentre es banyava a la platja de Torre la Sal de Cabanes (Castelló), on onejava la bandera groga, segons han confirmat aquest dilluns fonts de la Creu Roja.

El socorristes de la Creu Roja van rebre l'avís 10 minuts després de les set de la tarda, quan ja havien finalitzat el seu torn. Tot i això, un socorrista que encara es trobava a la zona va entrar a l'aigua per rescatar l'home.

El banyista, que estiuejava al municipi castellonenc amb la seva dona, la seva filla i un nét, va poder ser tret a la riba i se li va practicar la maniobra de reanimació cardiopulmonar fins que va arribar el personal sanitari del SAMU, que va continuar amb les tasques de reanimació sense èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Mollerussa recupera el servei d’Internet i telefonia mòbil

MOLLERUSSA

Nous mentors pels pacients amb una malaltia renal crònica

girona
medi ambient

Espai protegit pel corriol petit a la platja de les Botigues de Sitges

SITGES
societat

Els Mossos reforcen l’Horta de Lleida amb agents de paisà

LLEIDA
Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Marta Paset
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de Tordera (ERC)

“No aprovar el pressupost és el primer gran fracàs del govern”

Tordera