Vallès Oriental

El CB Parets B, guanyador de la fase prèvia de la Copa @VOBàsquet

El Canovelles perd la final per un resultat (61-72)

El CB Parets B va ser el guanyador de la fase prèvia de la Copa @VOBàsquet després d'un cap de setmana en què la pista de les Franqueses va ser l'escenari del quadrangular dels equips vallesans de Tercera Catalana.

La final entre el Canovelles i el Parets va acabar amb un 61 a 72 favorable als de Parets, tot i que al primer quart, el Canovelles acumulava una avantatge de 10 punts. Els altres dos equips participants de Tercera Catalana van ser les Franqueses i l'Ametlla.

La mateixa tarda de la final, el Caldes i la Garriga (63-58) es van enfrontar i el joc del partit va evolucionar de manera semblant a l'enfrontament del Canovelles i el Parets. Al principi, el Caldes dominava, però la veterania de l'equip garriguenc va fer capgirar el marcador del partit. La Garriga, però, va perdre contra el Cardedeu.

D'altra banda, també es van disputar partits entre equips de Primera i Segona Catalana. Aquest diumenge va jugar el Lliçà d'Amunt contra el Sant Gervasi (71-66). El Lliçà es va avançar al primer quart però van arribar igualats a la mitja part. Quan semblava que el Lliçà tenia tots els números per guanyar, el rival va prémer l'accelerador i va forçar la pròrroga, que, malgrat tot, el Lliçà va acabar guanyant.

Dijous vinent, coincidint amb la Diada, jugarà el Cardedeu contra el Caldes i la Garriga contra el Cardedeu. La fase final tindrà lloc la setmana vinent, quan els equips de Copa Catalunya –el Mollet i el CB Granollers– competiran contra els equips guanyadors de cada grup. El cap de setmana vinent també serà l'hora del concurs de triples i del torneig infantil.

David Planas, un dels organitzadors de la Copa @VOBàsquet, està satisfet amb la participació i el públic d'aquest primer cap de setmana. “Hi ha hagut molt de públic tant a la final com a les semifinals”, va comentar Planas, que va destacar la quantitat de públic provinent de les Franqueses, el club amfitrió del torneig.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA