Societat

El valor de l'alimentació local, a debat a Olot

Fan una jornada amb representants de tota la cadena a la plaça Mercat

Productors d'aliments locals, cuiners, comercialitzadors i consumidors intentaran determinar, a Olot, quines són les claus que han de permetre generar valor a tota la cadena agroalimentària de proximitat. El punt de trobada és molt simbòlic. Es tracta de l'aula de tast de la nova plaça Mercat, que s'inaugurarà demà passat. La jornada se celebrarà el 3 de desembre. Aquesta trobada tanca el projecte de cooperació Vincles que han impulsat aquest any l'Associació de Placers d'Olot, l'Associació de Comerciants d'Olot, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, la SAT de la Vall d'en Bas, Turisme Garrotxa, l'Institut Municipal de Promoció d'Olot, la Fundació Privada Garrotxa Líder i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Amb el títol Claus per generar valor a la cadena agroalimentària, la jornada, que està finançada pel Departament d'Agricultura a través del pla anual de transferència tecnològica, tindrà una primera part en què es presentaran els resultats dels projectes Vincles i Kilòmetre 0 a l'escola, així com el projecte Experiències, impulsat per l'IMPO; i una segona, en què el periodista Joel Tallant moderarà una taula rodona en què participaran el productor de formatges de pastor de l'empresa Mas Marcè de Siurana, Manel Marcè; la promotora de la plataforma de comercialització MM-IK, Bernadette Farriol; el cuiner Ignasi Camps, del restaurant Ca l'Ignasi de Cantonigròs, i la representat del Grup de Consum Agroecològic la Rauta, Paula Fonallà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona