Vallès Oriental

Els reis mags ja són aquí

Detall de totes les activitats de la comarca per rebre als Reis, poble per poble

Fins a 47 cavalcades s’han organitzat aquest dilluns a la tarda a la comarca per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient. L’únic municipi on no n’hi haurà és a Granera. Per contra, a les Franqueses i a la Roca n’hi haurà tres a cada municipi i a Sant Celoni, dues.

AIGUAFREDA
Ses Majestats arribaran a 2/4 menys cinc de 7 de la tarda a l’estació de tren de Sant Martí de Centelles. Des de l’estació iniciaran la cavalcada fins a l’Ajuntament, on està previst que hi arribin als volts de les 7 de la tarda perquè els rebi l’alcalde i, tot seguit, aniran fins a l’ajuntament d’Aiguafreda. A les 8 els rebrà l’alcalde i després, a la mateixa Casa de la Vila, els Reis rebran els nens.

L’AMETLLA DEL VALLÈS
La cavalcada començarà a les 6 de la tarda des de l’esplanada de la residència Millet Park, i farà el recorregut habitual pel centre del poble fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament, on els Reis també recolliran cartes. Hi haurà xocolatada per a tots els assistents.

LA BATLLÒRIA
A 2/4 de 7 de la tarda els Reis Mags de l’Orient sortiran des del pont de la Tordera fins la plaça de l’Església, on rebran els nens a partir de 2/4 de 8.

BIGUES
A 2/4 de 7 de la tarda, inici de la cavalcada de Ses Majestats des de la rotonda de Can Presseguer. A les 7 de la tarda està prevista l’arribada al centre cívic El Rieral, on els Reis saludaran els nens i recolliran les cartes.

BELLAVISTA
A les 5 i 10 minuts de la tarda, arribada en helicòpter de Ses Majestats els Reis d’Orient a la zona esportiva municipal de Bellavista, davant la Biblioteca Municipal. A les 6 de la tarda, cavalcada pels carrers de Bellavista fins al Centre Cultural. A partir de les 8 de la tarda hi haurà xocolatada i Ses Majestats rebran els nens.

CALDES DE MONTBUI
A les 5 de la tarda, Ses Majestats arribaran a Caldes de Montbui i faran una visita a la residència Santa Susanna. A 2/4 de 7 de la tarda, començarà la cavalcada des de la zona del Tint fins a la plaça de la Font del Lleó, on està previst que hi arribin a les 8 de la tarda. Un cop allà, els tres Reis d’Orient faran entrega de regals.

CAMPINS
A les 5 de la tarda, a l’Hort del Rector, contes per a nens. A 2/4 de 6 de la tarda berenar i xaranga. Una hora més tard, a 2/4 de 7, acompanyats per la xaranga els nens aniran fins al Descàrrec a rebre Ses Majestats. Els Reis passaran per l’Església a fer l’ofrena al nen Jesús i tot seguit s’intal·laran a la plaça de la Vila per fer l’entrega dels regals als nens més petits de Campins.

CANOVELLES
Ses Majestats seran rebuts a les 6 de la tarda a plaça de l’Ajuntament per l’alcalde i se’ls farà entrega de la clau del poble. A 2/4 de 7 iniciaran la cavalcada des de la plaça de l’Ajuntament i fins la plaça de la Joventut, on s’estima que hi arribaran a les 8 del vespre, per saludar els més petits. En cas de pluja l’acte es farà al pavelló de Tagamanent.

CÀNOVES I SAMALÚS
Els Reis Mags d’Orient arribaran a Samalús a les 5 de la tarda al Centre Cívic per entregar els seus regals als nens i nenes. Tot seguit es desplaçaran cap a Cànoves, on faran aturada en els locals de Ca l’Esmandia, El Mirador del Montseny i Can Volart. Cap a les 7 de la tarda, aproximadament, arribaran a l’avinguda Josep Crous, on els esperarà la comitiva reial, els patges i els grups d’animació per començar la cavalcada oficial d’Els Reis Mags d’Orient. Pujaran pel carrer de l’Ajuntament, fins a arribar a l’altura de l’oficina de Correus. Tot seguit visitaran el Nen Jesús a l’església de Sant Muç, on li faran l’ofrena. Arribaran fins a l’Ajuntament per saludar les autoritats i finalment s’instal·laran en el local social de l’ajuntament per repartir els regals per als nens de Cànoves. A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de Sant Muç, hi haurà xocolatada.

CARDEDEU
Els Reis de l’Orient, com és habitual, arribaran amb tren a l’estació de Cardedeu a les 5 de la tarda d’aquest dilluns. Des del mateix pàrquing de l’estació s’iniciarà la cavalcada. Durant el recorregut, Ses Majestats faran parades de 10 minuts a les places de Sant Jaume, de la Pubilla, de Joan Alsina, de Ramon Macip, del Dr. Roman Julià i a la de Sant Joan, on també es repartirà xocolata desfeta. En arribar a la plaça Sant Joan, els Reis deixaran les carrosses i faran a peu el recorregut pels carrers Dr Ferran, Lluís Llibre, Cervantes, Dr. Klein, plaça de l’Església i carrer de Baix i aniran a adorar el pessebre de la plaça Margarida Xirgu. Tot seguit faran els parlaments des del balcó de l’ajuntament i en acabat rebran els nens del poble.

CORRÓ D’AVALL
A la plaça de l’Ajuntament, a les 12 del migdia i a les 4 de la tarda, taller de fanalets. A 2/4 de 5 de la tarda, xocolatada. A 3/4 de 5 de la tarda, actuació d’un grup d’animació. A 2/4 de 6 i cinc minuts de la tarda, arribada en helicòpter de Ses Majestats els Reis d’Orient a la plaça de Joan Sapera, darrere l’Ajuntament. A 2/4 menys 5 minuts de 7 de la tarda, inici de la cavalcada. A 2/4 de 8 menys 5 minuts del vespre, recepció i entrega de cartes als Reis d’Orient a la plaça de l’Espolsada.

CASTELLCIR
Els Reis d’Orient arribaran a les 7 de la tarda al barri de la Serra, per començar la rua per anar fins a l’ajuntament perquè l’alcalde els doni la benvinguda. Tot seguit, la cavalcada seguirà pel carrer Major fins al Casal d’Avis. A partir de les 8 de la tarda es farà la recepció als nens i la recollida de cartes.

CASTELLTERÇOL
A 3/4 de 6 de la tarda, des del Castell de Castellterçol, inici de la cavalcada que anirà fins al pavelló municipal. Un cop allà Ses Majestats saludaran tots els nens.

FIGARÓ-MONTMANY
Els Reis arribaran a 2/4 de 7 de la tarda a la rotonda de l’entrada del poble, des d’on iniciaran la cavalcada fins a la Sala Polivalent del municipi. Ses Majestats rebran els nens i després hi haurà coca i cava per a tothom.

FOGARS DE MONTCLÚS
A 3/4 de 8 de la tarda, els Reis sortiran des de l’ajuntament de Fogars (al terme de Mosqueroles) i aniran fins al local Mariona, on està prevista l’arribada a les 8 de la tarda i l’inici de la recepció als nens.

LA GARRIGA
La cavalcada de Reis a la Garriga començarà a les 6 de la tarda des del Teatre i acabarà a la plaça de l’Església, amb la tradicional adoració del Nen Jesús. Tot seguit, els nens podran saludar Ses Majestats i fer entrega de les cartes.

GRANOLLERS
A les 5 inici de la cavalcada dels Reis d’Orient des de la remodelada plaça de la Font Verda, on els rebrà l’alcalde i els joves cantaires de la Coral Art 9 i del Centre Obert Font Verda. El recorregut acabarà a la plaça de la Porxada amb la recepció a tots els nens i nenes a partir de les 8 de la tarda.

GUALBA
A les 6 de la tarda, els Reis arribaran a Gualba de Baix amb cavall i faran una ruta que acabarà al casal del poble, on els Reis rebran els nens. A partir de 2/4 de 7 de la tarda hi ha prevista l’arribada de Ses Majestats a Gualba de Dalt. Els Reis saludaran els nens a la sala Gorg Negre.

LA LLAGOSTA
A les 6 de la tarda, els Reis iniciaran el tradicional recorregut des de l’estació de tren. Un cop a la plaça es farà el pregó de Reis i els més petits podran fer entrega del xumet al patge Xumet i també de les cartes.

LLERONA
A les 5 de la tarda, a les antigues escoles de Llerona, taller de fanalets. A 2/4 de 7 de la tarda, cavalcada pels carrers de Llerona fins a les antigues escoles. A 2/4 de 8 del vespre, recepció i entrega de cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient.

LLINARS DEL VALLÈS
La cavalcada dels Reis Mags de l’Orient començarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l’avinguda Pau Casals i anirà fins al carrer Frederic Marès. Ses Majestats faran el recorregut pels carrers acompanyats del patge Pipot.

LLIÇÀ D’AMUNT
A les 5 de la tarda, Ses Majestats arribaran al Centre Cívic de Palaudàries. A partir de 2/4 de 7 de la tarda els tres Reis i tota la comitiva començaran la cavalcada des de la biblioteca municipal, on sortiran carregats de regals, joguines i molta màgia per repartir durant la nit per les cases del municipi. Està previst que la rua passi a 3/4 de 7 per la plaça Catalunya, a les 7 pel carrer de l’Aliança i que a 1/4 de 8 arribin a l’Ajuntament, on l’alcalde els hi farà entrega de la clau, l’estel i el cor de Lliçà d’Amunt, juntament amb els Reis, llegiran el pregó reial. A partir de 3/4 de 8, Ses Majestats rebran els nens al pavelló d’esports.

LLIÇÀ DE VALL
A 1/4 i 5 minuts de 6 de la tarda, arribada dels Reis al Passeig de l’Església. A 2/4 de 6 de la tarda, inici de la cavalcada. A les 7 de la tarda, arribada al pavelló. A 1/4 de 8 del vespre, inici de l’entrega de joguines. El recorregut sortirà de l’avinguda Cantallops fins al pavelló passant per l’avinguda Catalunya, rotondes, avinguda Montserrat, carrer Girona, carrer Sud, carrer Circumval·lació, carrer de la Vall i passeig de l’Església.

MARTORELLES
A 2/4 de 6 de la tarda, els tres Reis de l’Orient arribaran a la plaça El·líptica de Can Sunyer on iniciaran la cavalcada pel carrer Nou. El final del recorregut serà la Masia de Carrencà, on els nens podran fer entrega de les cartes.

MOLLET DEL VALLÈS
Els Reis arribaran amb tren a l’Estació de França a les 6 i 6 minuts. El recorregut de la Cavalcada serà el mateix dels darrers anys, amb inici des de la mateixa estació. La cavalcada estarà formada, a banda de les carrosses dels tres Reis, que aquest any són un unicorn, un camell i un elefant, totes amb il·luminació LED, pel Patge Xumet, la carrossa de l’estrella, el carter reial, que enguany estrena carrossa. Aquest any, per primera vegada també hi participen les associacions de comerciants de Riera Seca i Can Borrell, amb un camió de regals cada una. A partir de 2/4 de 7 de la tarda l’alcalde, acompanyat per sis nens nascuts l’any 2009 escollits per sorteig del padró, donarà la benvinguda a Ses Majestats i els faran entrega de les claus de la ciutat. Els alumnes de 4t de primària de l’Escola Sant Gervasi participaran amb una cantada de nadales.

MONTMELÓ
A les 6 de la tarda, arribada dels Reis al carrer de Vic i inici del recorregut pels carrers del poble fins a arribar al carrer Lluís Companys. A 3/4 de 7 es farà entrega dels premis i obsequis als participants del concurs de pessebres d’enguany.

MONTORNÈS DEL VALLÈS
A Montornès, els Reis d’Orient arribaran a les 5 de la tarda per saludar els infants i recollir les cartes dels qui encara no les hagin enviat. La rua començarà a aquesta hora des de l’avinguda del riu Mogent, al Casal de Cultura, i acabarà als volts de les 8 del vespre al pavelló municipal, on Ses Majestats rebran els nens. Les carrosses del Reis aniran acompanyades per les de les AMPA de les escoles Marinada, Can Parera, Palau d’Ametlla, Sant Sadurní i la Llar d’Infants Pública El Lledoner. El recorregut passarà també pel carrer de la Llibertat, l’avinguda del riu Mogent, l’avinguda de la Llibertat, l’avinguda Onze de Setembre, el carrer Jaume Balmes, el carrer de Palau d’Ametlla, el carrer de l’Estrella, el carrer de Sant Sadurní, la rambla de Sant Sadurní, l’avinguda de la Llibertat, el Gran Vial i el Pavelló Municipal d’Esports.

MONTSENY
A 2/4 de 7 de la tarda, Ses Majestats arribaran a la plaça de la Vila, on seran rebuts per l’alcalde. Tot seguit, inici del recorregut fins al Casal de Cultura, on Melcior, Gaspar i Baltasar rebran els més menuts.

PARETS DEL VALLÈS
Els tres Reis d’Orient arribaran a Parets, a 2/4 de 6 de la tarda. Can Vila serà el punt de sortida de la comitiva reial per donar una volta pels carrers del poble. Durant el recorregut, Ses Majestats s’aturaran a les 6 de la tarda a la plaça Marcer, on es farà la primera recepció oficial. Després seguiran fins a la plaça de la Vila, on està previst que hi arribin a les 7 per saludar els nens.

RIELLS DEL FAI
Ses Majestats arribaran a Riells del Fai a les 6 de la tarda, a la plaça Viaplana. Després de ser rebuts, a 1/4 de 7 de la tarda, recolliran les cartes dels més menuts.

LA ROCA DEL VALLÈS
La cavalcada s’iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l’avinguda Catalunya i a les 7 de la tarda està prevista l’arribada a la Rambla. La rua continuarà fins al parc de la Bassa del Molí, on Ses Majestats seran rebuts per les autoritats.

SANT ANTONI DE VILAMAJOR
La cavalcada començarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l’avinguda Catalunya. El recorregut serà l’habitual, amb final al Patronat, on es farà la salutació als nens.

SANT CELONI
A les 6 de la tarda, inici de la cavalcada des de la plaça Comte del Montseny i recorregut pel centre. Ses Majestats s’aturaran a la plaça de l’Església per fer l’adoració al nen Jesús i tot seguit seguiran fins a arribar a la plaça de la Vila, on es preveu que hi arribin als volts de les 7 de la tarda. Un cop allà els alumnes de l’escola Josep Pallerola i Roca els donaran la benvinguda i tot seguit Ses Majestats rebran els nens a la llotja fins a 2/4 de 9 del vespre. Aquest any s’afegeixen a la cavalcada patinadors del Patinatge Artístic Sant Celoni, que faran la coreografia de Frozen i de la Dansa del Ventre.

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA
Els Reis Mags de l’Orient arribaran a Sant Esteve a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Major. Un cop a la plaça, Ses Majestats rebran els nens del poble. En cas de pluja l’acte es traslladarà al teatre municipal Pare Casals.

SANT FELIU DE CODINES
A Sant Feliu de Codines, els Reis d’Orient arribaran a les 6 de la tarda a la plaça Lluís Companys, la rotonda de l’entrada del poble. Des d’allà iniciaran la rua pels carrers del municipi.

SANT FOST DE CAMPSENTELLES
Ses Majestats vénen enguany acompanyats de l’Emissari Reial i faran la rua pels carrers del poble, amb inici, a les 6 de la tarda, a la plaça Esbert. A 2/4 de 8 del vespre està prevista l’arribada a la plaça de la Vila. L’Emissari Reial llegirà el missatge de Ses Majestats i se’ls entregaran les claus de Sant Fost. Seguidament, el tres Reis rebran els nens. El patge Xumet també serà a la plaça per recollir els xumets dels nens que ja no el necessitin. Per amenitzar l’espera, des de les 6 de la tarda i fins l’arribada de Ses Majestats, hi haurà un karaoke a la plaça de la Vila organitzat per l’Associació d’Amics de Ràdio Sant Fost.

SANT PERE DE VILAMAJOR
Per segon any, en Quico del Montseny, rebrà Ses Majestats els Reis d’Orient a Sant Pere de Vilamajor per ajudar els Reis a recollir les cartes dels nens i també perquè els petits que ho vulguin li puguin donar la pipa. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Pere a les 7 de la tarda per l’avinguda de Sant Elies, davant del Centre Cívic El Pi Novell. Tot seguit, faran una visita a l’Ajuntament i diran unes paraules des del balcó de la casa de la Vila, abans d’iniciar la rua pels carrers del municipi.

SANT QUIRZE SAFAJA
A les 6 de la tarda, al mirador de la Campanya –l’esplanada de més amunt de l’Església– rebuda dels Reis i des d’allà se’ls acompanyarà caminant fins a l’Església. Ses Majestats faran l’ofrena al Nen Jesús amb encens, or i mirra i hi haurà una cantada de nadales amb instruments. Tot seguit, inici de la cavalcada fins al Centre Cívic Parc de l’Aigua, on es repartiran els regals a tots els nens. Hi haurà coca i xocolata desfeta per a tothom.

SANTA AGNÈS DE MALANYANES
Ses Majestats sortiran a 2/4 de 7 de la tarda des de la plaça de les Fontanelles per seguir el recorregut habitual pels carrers més cèntrics.

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA
A les 6 de la tarda, inici de la cavalcada des de la Fàbrica i fins a l’Església. Els Reis rebran els nens i hi haurà xocolata i melindros per als assistents.

SANTA MARIA DE MARTORELLES
Ses Majestats arribaran a la plaça Joan Matons a les 6 de la tarda, allà hi haurà la recepció als nens.

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
A les 6 de la tarda, la comitiva reial amb els tres Reis d’Orient començaran la cavalcada des del carrer Jaume I i fins a l’Ajuntament. Un cop allà, Ses Majestats faran l’adoració al Nen Jesús i els parlaments des del balcó, acompanyats per l’alcalde. Tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar aniran fins a l’Envelat.

LA TORRETA
A partir de les 4 de la tarda, a la Parròquia de Santa Maria del Jaire, taller de fanalets, xocolatada i espai perquè els nens puguin escriure les seves cartes. A les 6 està prevista l’arribada dels tres Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, a la mateixa església. A 2/4 de 7, inici de la cavalcada, que anirà fins la Devesa de la Font del Cargol.

TAGAMANENT
A partir de les 5 de la tarda, a les Carpes d’Orient de la plaça de l’Ajuntament, taller de fanalets amb el grup d’animació Divertida. A les 7 de la tarda, rebuda de Ses Majestats a El Pont de Santa Eugènia. La cavalcada anirà fins a l’ajuntament. Un cop finalizat el recorregut, els nens podran fer entrega de les cartes i saludar a Ses Majestats.

VALLGORGUINA
Ses Majestats arribaran a Vallgorguina a 2/4 de 7 de la tarda per la carretera de Sant Celoni, des d’allà faran el recorregut pel poble i acabaran a la pista poliesportiva, on faran entrega de caramels, els regals i el carbó.

VILALBA SASSERRA
A les 6 de la tarda, Ses Majestats arribaran a Vilalba. El recorregut començarà al carrer de la Creu i acabarà a la plaça de l’Església. Allà els Reis rebran els nens.

VILANOVA DEL VALLÈS
A les 5 de la tarda, xocolatada al Centre Cultural. A les 6 de la tarda, arribada dels Reis Mags d’Orient i cavalcada fins a arribar al poliesportiu, on l’alcalde i els assistents donaran la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags i després els podran saludar personalment.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida
MEDI AMBIENT

Caminada a Calella per donar valor a un paratge natural amenaçat per un nou enllaç a l’autopista

CALELLA

Dues cooperatives d’habitatge faran 283 pisos protegits al Parc de l’Alba

Cerdanyola del Vallès
OLOT

Inauguren un jardí terapèutic al barri de Sant Miquel

OLOT
trànsit

Cues a l’Alt Penedès en l’operació tornada per un accident

barcelona

Un projecte de ciència ciutadana farà un mapa de la calor extrema als barris

Barcelona

La recollida selectiva a la Conca de Barberà frega el 80%

Montblanc
turisme

La Costa Brava es promociona per primera vegada al Canadà

girona
CALONGE I SANT ANTONI

Al·leguen contra la declaració del municipi com a zona residencial tensionada

CALONGE I SANT ANTONI