Vallès Oriental

El Consell del poble de Llerona proposa a l’Ajuntament que es dediqui un carrer o una plaça a mossèn Joan Vallicrosa

Vallicrosa va morir el 30 de desembre i ha estat més de 50 anys rector del poble

El Consell de poble de Llerona proposa a l’Ajuntament que dediqui un carrer o una plaça del poble a mossèn Joan Vallicrosa, rector durant més de 50 anys de la parròquia de Santa Maria i que va morir a finals de desembre. La presidenta Rosa Pruna també ha anunciat un acte d’homenatge a Vallicrosa.

El Consell del poble de Llerona demanarà a l’Ajuntament de les Franqueses que aprovi posar el nom de Joan Vallicrosa, rector durant més de 50 anys de la parròquia de Santa Maria, a un carrer o plaça del poble. Ho ha anunciat la presidenta del consell, la regidora Rosa Pruna, en la reunió que s’ha fet aquest dilluns al vespre. Vallicrosa va morir el 30 de desembre passat als 86 anys per les complicacions mèdiques que va patir després de la intervenció quirúrgica que se li va fer per una caiguda que li va causar un trencament dels lligaments.

Pruna també va anunciar que s’organitzarà un acte d’homenatge a Vallicrosa. Aquest, però, es farà quan hagin acabat les obres que s’estan fent a l’església. És un acte que ja s’havia previst des del Bisbat de Terrassa. La presidenta del Consell de Poble ha destacat que Vallicrosa ha estat un bon rector i ha recordat l’estima que li té el poble de Llerona. “És per això que creiem que es mereix que un carrer o una plaça del poble porti el seu nom”, ha dit.

Pruna també ha informat que el diaca Josep Maria Fernàndez, adscrit a les parròquies de Sant Esteve de la Garriga i Santa Maria de Llerona, atendrà el despatx parroquial cada dia de 6 a 7 de la tarda.

PRESSUPOST PER AQUEST ANY

El consell de poble d’aquest dilluns també ha servit per exposar les inversions que es faran amb el pressupost anual. Destaca la millora de la façana de les antigues escoles, la construcció d’un embellidor i una zona ajardinada per als contenidors que hi ha a tocar de les antigues escoles i part del cost de l’excursió que la gent gran fa cada any. També per a subvencions a entitats, entre d’altres.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia