Osona/Ripollès

Les últimes rues de Carnaval

Mitja dotzena de municipis d’Osona encara viuran aquest cap de setmana el seu carnaval. Són Folgueroles, Aiguafreda amb Sant Martí de Centelles, L’Esquirol, Viladrau i Sant Quirze amb Montesquiu.

Folgueroles

DISSABTE. 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Verdaguer. És l’hora i el punt de trobada i de sortida de la rua del Carnestoltes de Folgueroles, una de les festes més esperades pel poble. Com ja és habitual, la gresca continuarà a partir de 2/4 de 8 del vespre amb una botifarrada popular al pavelló, que inclou l’espectacle infantil El gran re... boom!... bori, amb Roger Canals.

Aiguafreda i Sant Martí

Els veïns de Sant Martí de Centelles i Aiguafreda també podran compartir rua de Carnaval. La sortida serà a 2/4 de 6 de la tarda de davant de l’Ajuntament de Sant Martí, i avançaran fins al parc de la Plateria, a Aiguafreda, on hi haurà el lliurament dels premis i un fi de festa. La iniciativa és de la comissió de festes d’Aiguafreda, amb la complicitat dels ajuntaments dels dos municipis.

L’Esquirol

DISSABTE. L’Esquirol també viurà el seu Carnestoltes dissabte. A 2/4 de 6 de la tarda hi haurà un passacarrer i xaranga des de la plaça Nova, i a 2/4 de 7 hi ha programat un concert a la Coope, amb William Taylor & Co. Hi haurà concurs de disfresses entre els majors de 12 anys i obsequi per a tota la canalla disfressada.

Viladrau

DISSABTE. A Viladrau han programat per dissabte una doble rua. La infantil, convocada a 2/4 de 5 de la tarda, i la d’adults, a les 8 del vespre. Totes dues rues sortiran des del carrer de Mercè Torres, i inclouen premis a la millor disfressa individual i a la millor disfressa col·lectiva, i en el cas dels adults, també a la millor carrossa. Els premis es lliuraran a mitjanit al pavelló, on hi haurà sessió de discomòbil.

Sant Quirze i Montesquiur

DIUMENGE. Per quart any consecutiu, Sant Quirze i Montesquiu celebraran plegats el Carnestoltes, en una iniciativa que any a any va alternant el poble d’acollida. Aquest any els amfitrions seran els santquirzencs. Les comparses de Montesquiu estan citades a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Els Tells, des d’on començaran la cercavila cap a Sant Quirze. A les 5 ja els esperaran les comparses del poble veí davant de l’estació del tren. Plegats iniciaran una rua pel centre del poble; al final de la rua, hi haurà animació infantil amb el grup Set de So, al pavelló municipal de Sant Quirze mateix, amb berenar per a tots els infants que vagin disfressats.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona