Menjar-se la tardor

Carbasses, bolets, avellanes, patates, anxoves, préssecs, aigua, alls... Aquest cap de setmana la tardor la servim de la fira al plat.

Amb l'arribada dels primers fruits de la tardor floreixen també les primeres fires, aparadors d'excepció dels productes de temporada. Aquest cap de setmana, el primer d'octubre, en coincideixen unes quantes. Carbasses, bolets, anxoves, avellanes, patates del bufet, préssecs, aigua, alls... protagonitzen l'oferta gastronòmica d'unes fires amb gust de tardor. Comença així una de les millors estacions de l'any per gaudir de la cuina per la gran oferta de mostres i fires gastronòmiques que s'organitzen arreu del país. És temps de fires, d'omplir els matins i els cistells amb gastronomia acabada de collir. Res de més sa i gustós per menjar-se la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
JUDICIAL

No consideren delicte d’odi els tuits contra la família de Canet

Girona
INFRAESTRUCTURES

Afectacions a la mobilitat a l’entorn de la Plaça Espanya per les obres a l’L8

Barcelona
MEDI AMBIENT

Alumnes d’un institut de Cambrils creen un biòtop per incrementar la biodiversitat marina del Cavet

Cambrils

Tornen les cues per les obres a la C-65

quart
SOCIETAT

Tarragona adjudicarà el contracte de la brossa a Urbaser un cop exclosa l’empresa guanyadora

Tarragona

Confirmen un cas del virus de la Llengua blava en una explotació ramadera

vilademuls
GIRONA

Presenten la 18a edició dels Premis E-TECH de noves tecnologies

GIRONA
SERVEIS

Renfe afegeix una freqüència de l’AVE al Camp de Tarragona a les 11 del matí

Perafort-La Secuita
CULTURA

La biblioteca García Márquez de Barcelona tancarà tres setmanes per arreglar “desperfectes”

Barcelona