Societat

tecnologia

L'Apple Watch es ven amb molt desig i sense cues

No és imprescindible com un mòbil, sinó una segona pantalla per no consultar l'iPhone tan sovint. D'aquí, de la noblesa dels seus materials i dels seus elevats preus, que es consideri, més que un caprici, un objecte de luxe. Per això la venda de l'Apple Watch va arrencar ahir a l'Estat sense cues. A les set del matí es va obrir la web per reservar-los i els clients eren citats a la botiga poc després per triar-ne el model i rebre un curset de formació ràpida.

Hi ha una àmplia gamma per escollir, que oscil·len entre els 419 euros del model més bàsic i els 18.400 de l'acabat en or rosa. A més, els preus són sensiblement més cars que en altres països d'Europa on l'esperat rellotge d'Apple ja era a la venda.

Aquest és la primera nova línia de producte que llança Apple des de la mort de Steve Jobs. Els analistes esperen vendes d'entre 10 i 20 milions d'unitats en aquest any, tot i que les primeres crítiques no han estat gaire positives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia