Societat

Dos ciclistes morts i dos de ferits en un atropellament a Soses

Els Mossos han detingut el conductor del vehicle implicat, veí d'Aitona, que ha donat positiu en el control d'alcoholèmia

Les dues víctimes eren cunyats i veïns de Seròs

Dos ciclistes han mort i dos més han resultat ferits en un atropellament que hi ha hagut aquest matí a la carretera LP-7041 entre Soses i Aitona, al Segrià. Un dels ferits és greu i l'altre lleu, i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del turisme que els ha envestit i que ha marxat del lloc a peu.

L'arrestat és un veí d'Aitona de 23 anys, de nacionalitat espanyola i d'origen peruà, que ha donat positiu al control d'alcoholèmia, segons han confirmat els Mossos d'Esqua dra.

El conductor detingut ha marxat a peu després del sinistre. Anava acompanyat d'un altre home que també ha marxat. Els Mossos l'han detingut a Aitona, la població on viu,

Les víctimes mortals eren veïnes de Seròs, al Segrià, tenien 54 i 57 anys i eren cunyats. A Seròs aquest diumenge es viu una gran commoció i l'ajuntament ha decidit decretar dos dies de dol, segons ha confirmat l'alcalde, Gabriel Pena.

L'accident ha passat a un quart de vuit del matí quan, a la sortida d'un petit revolt però ja a la recta, el Seat Ibiza que conduïa el detingut ha envaït el sentit contrari i ha atropellat el grup de ciclistes, dels quals dos han mort a l'acte. Es tracta de Javier M.B., de 57 anys i Juan José R.M., de 54 anys. Els altres dos han resultat ferits i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un d'ells tenia ferides lleus i ja ha estat donat d'alta. L'altre ha tingut lesions més greus, però no es tem per la seva vida.

Està previst que el conductor passi aquest dilluns a disposició judicial.El sinistre ha passat al punt quilomètric 4 de la carretera LP-7041 al terme de Soses. Arran de l'atropellament mortal s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM.Pel que fa a l'afectació viària, en el tram del sinistre s'ha circulat amb pas alternatiu fins a les 12.50h



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona