Vallès Oriental

Inversió de 568.000 euros a la piscina de la Garriga per renovar instal·lacions

L’ampliació del vestidor femení i la sala de ‘fitness’ es fan a l’estiu per minimitzar molèsties

IGE BCN, concessionària del complex esportiu municipal Piscines la Garriga, està fent una inversió de 568.000 euros per la remodelació i posada al dia de les instal·lacions.

Forma part de les millores que l’empresa va oferir en el procés de renovació de la concessió que IGE BCN tindrà per un període de 15 anys més. “És una instal·lació que estava en molt bones condicions perquè estava ben construïda i ha estat ben mantinguda però els anys passen i calia fer-hi una renovació”, explica Alfred Tabuenca, director executiu d’IGE BCN, que, en total, gestiona set centres esportius, tres a la comarca.

Les principals millores es fan als vestidors i a la sala de fitness. Aquest estiu s’està treballant en el nou vestidor femení, que s’amplia en metres quadrats. S’hi renova completament el terra, els sostres, l’enrajolat, la il·luminació, el mobiliari –els armariets seran un 30% més grans– i s’instal·laran reguladors d’aigua calenta i freda a les dutxes. Aquesta mateixa renovació, que s’enllestirà la segona quinzena de setembre, s’aplicarà al vestidor masculí l’estiu que ve.

A banda, es traslladen els banys de vapor a la zona dels hidromassatges. Ara tindran accés directe per la piscina. La sauna del vestidor femení també es mou de lloc. L’accés se seguirà fent pel vestidor però tindrà visió a la piscina. “És una millora de confort però també de seguretat perquè els usuaris queden a l’espai de control dels socorristes”, explica.

La sala de fitness també guanya espai: passa dels 200 metres quadrats actuals a 266. S’hi renova el paviment i totes les màquines, que està previst que s’estrenin la segona quinzena d’octubre i seran d’una marca puntera. Els aparells d’entrenament càrdio-vascular incorporaran un programa d’entreteniment que permetrà veure canals de televisió o revisar el correu electrònic mentre es corre o es pedala. També es renova tot el paviment de la zona de recepció i distribució i el parquet d’una sala d’activitats dirigides. A l’altra, la de cycling, el parquet s’ha polit i envernissat de nou. A la piscina, s’han canviat uns aplacats de fusta de les parets per un nou enrajolat.

Les obres es fan aprofitant l’estiu i, especialment, a l’agost per minimitzar les molèsties als usuaris. “S’ha fet sense tancar la instal·lació”. L’estiu que ve l’afectació serà menor perquè el gruix s’està fent ara.

A banda dels 568.000 euros que s’invertiran en aquest any (la majoria aquest mateix estiu), hi ha una segona inversió complementària de 378.000 euros per la resta dels anys de l’adjudicació.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

girona

L’IEC premia les investigadores de la UdG Gemma Bartolí i Judit Pujol

BARCELONA
societat

Envien a judici els investigats d’apunyalar un noi per motius racistes

santa coloma de farners
SOCIETAT

La gelada de matinada afecta els cultius de fruita dolça de Ponent

Lleida
Informe d'AI

Amnistia alerta sobre el col·lapse del dret internacional

barcelona
societat

La Torre de Capdella vol recuperar el complex de Molinos

Torre de Capdella

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell