Societat

Detingut per haver apunyalat l'exparella a Almacelles

La víctima, de 36 anys, va ser atacada al matí en sortir de casa seua i en presència dels seus dos fills

La dona està greu, però no es tem per la seva vida

L'agressor tenia una ordre d'allunyament

Els Mossos d'Esquadra van detenir a les tres de la tarda un home de 37 anys acusat de ser l'autor de l'apunyalament de la seva exparella, una dona de 36 anys. L'agressió va tenir lloc passades les set del matí a Almacelles (Segrià). La detenció es va fer a la mateixa població, segons van explicar els Mossos, que havien muntat un dispositiu per tal d'arrestar l'agressor, que tenia una ordre d'allunyament.

Els fets van tenir lloc a l'entrada de la casa on vivia la dona, al número 105 del carrer Major. La víctima va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ser intervinguda de les ferides a l'abdomen que l'agressor li va fer amb un ganivet, i no es tem per la seua vida.

Un treballador de la botiga magatzem que hi ha als baixos de la casa de la dona, Eber Sànchez, va explicar que la víctima té dos fills i que ahir al matí va sentir crits al domicili de la dona. Segons l'alcalde d'Almacelles, Josep Ibarz, “l'home tenia una ordre d'allunyament de la seva exdona, però per desgràcia ha pogut accedir a la víctima”.

Ibarz va explicar ahir que els fets van tenir lloc quan l'agressor s'hauria presentat a casa de la víctima i l'hauria agredida amb un ganivet a la zona abdominal. A conseqüència d'això, la dona va resultar ferida greument. Segons el treballador del magatzem dels baixos de la casa, l'agressor s'hauria esperat al replà dels baixos de la casa fins que la dona va sortir a treballar. Sànchez va explicar que havia sentit crits i havia vist els nens espantats al carrer i la dona ferida al replà, i que llavors va avisar els Mossos i una ambulància. Posteriorment, la policia va desplegar un dispositiu pel municipi per, finalment, detenir el presumpte agressor a primera hora de la tarda.

LA FRASE

L'agressor tenia una ordre d'allunyament, però per desgràcia ha pogut accedir a la víctima
Josep Ibarz
alcalde d'almacelles

Un minut de silenci, el rebuig a la violència

Prop de cent veïns d'Almacelles van participar en el minut de silenci que l'Ajuntament de la localitat va convocar per les dotze del migdia per condemnar l'agressió soferta aquest dijous per una veïna de la població a mans de la seva exparella.

D'aquesta manera, el consistori ha volgut expressar el seu més enèrgic rebuig a qualsevol tipus de violència masclista. A més de l'alcalde, Josep Ibarz, en l'acte hi va haver la presència del delegat del govern a Lleida, Ramon Farré.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós