Societat

Recomanen utilitzar les línies 2, 4 i 5 del Metro per marxar de la Meridiana

La línia 1 és la més congestionada pel gran nombre de persones que tornen cap a casa després de participar a la Via Lliure

L'Ajuntament aconsella tornar a peu i, si no és possible, caminar fins a les estacions més allunyades

Els milers de participants a la Via Lliure han començat a abandonar l'avinguda Meridiana cap a les set de la tarda després dels parlaments dels convocatnts. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha restringit l'accés a algunes estacions de metro pel col·lapse als accessos i a les andanes

La línia 1 del Metro de Barcelona és la que acumula més volum de passatgers pel gran nombre de persones que marxen de l'avinguda Meridiana després de participar a la Via Lliure. Per aquest motiu, TMB recomana utilitzar la L2, L4 i L5, que estan més descongestionades.

A més, la freqüència del servei a la L1 s'ha vist alterat durant alguns minuts a causa d'una assistència sanitària, tot i que TMB inform que s'ha normalitzat a les 19.20 hores.

L'operador del transport públic barceloní informa que el personal del Metro està regulant els accessos a els estacions i demana paciència als usuaris.

L'Ajuntament de Barcelona emplaça els participants en la mobilització a tornar a peu i, si no és possible, caminar fins a una estació de metro més allunyada de la Meridiana.

Per la seva banda, la companyia Renfe recomana que el retorn a casa es faci de forma esglaonada. En aquest sentit, ha ofert un flux de sortida de 25.000 persones per hora, que es mantindrà actiu fins a les deu de la nit. Segons la companyia, un total de 180.000 persones s'han desplaçat en Regionals i Rodalies durant la jornada d'avui, amb una màxima afluència a les estacions de Sant Andreu Arenal i el Clot Aragó.

En cas d'utilitzar el transport privat per sortir de la ciutat, el Servei Català de Trànsit (aconsella) ocupar el màxim nombre de places a cada vehicle. També recomana paciència i, sobretot, mantenir la distància de seguretat entre vehicles per evitar incidents.

De la seva banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona insta a agafar les rondes per sortir de la ciutat i fer-ho “sense presses”.

Trànsit informa que de moment la sortida s'està fent de manera esglaonada i sense retencions a les vies del voltant de la ciutat. Els principals problemes viaris es concentren a les rondes.

A les vuit del vespre ja s'ha reobert l'accés cap a la Gran Via des de la C-31 a Badalona i la sortida 28 de la ronda Litoral a Sant Adrià cap a Gran Via i plaça de les Glòries en sentit sud. Continuen les restriccions i desviaments als accessos nord de la C-33 i C-58.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia