Societat

Un altre conductor begut mata dues dones a Lleida

A principis de mes un altre jove que circulava ebri va atropellar mortalment dos ciclistes en una carretera del Segrià

Tres persones més han mort, en un cap de setmana tràgic a la xarxa viària

Dues dones van morir ahir atropellades a Lleida per un conductor de 21 anys que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana. Els fets van passar pels volts d'un quart de cinc de la matinada, quan les dues víctimes, de 25 i 51 anys, que anaven acompanyades d'una altra jove, que va resultar il·lesa, es disposaven a travessar per un pas de zebra situat en una rotonda a pocs metres de la sortida d'una discoteca del barri dels Mangraners de la capital del Segrià.

Segons va explicar l'alcalde lleidatà, Àngel Ros, una de les dones mortes és la mare d'una noia a la qual havia anat a recollir a la sortida de la sala de festes. “Segons sembla, el vehicle que les ha atropellat anava a una velocitat excessiva i, malauradament, ha matat la mare i una de les noies”, va assegurar Ros, que va qualificar el sinistre de “tragèdia” i va voler transmetre el seu “condol a les famílies de les víctimes”. Per la seva banda, el conductor del vehicle va quedar detingut en espera de passar en les properes hores a disposició judicial. Amb aquestes dues víctimes ja són quatre les persones que han mort atropellades a Lleida per culpa d'un conductor ebri en el darrer mes. A principis de setembre, un altre jove begut va atropellar mortalment dos ciclistes i en va ferir dos més, en una carretera del Segrià.

Tres morts en un dia

Aquest cap de setmana ha estat tràgic a les carreteres catalanes, ja que, a banda del doble atropellament mortal d'ahir a la matinada a Lleida, entre dissabte i diumenge també van perdre la vida tres persones més en accidents, al Baix Empordà, el Maresme i el Pla d'Urgell. Pel que fa a aquest darrer sinistre, els fets es van produir dissabte, al voltant de tres quarts de nou del vespre, quan, per causes que s'investiguen, es va produir una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a lvars d'Urgell. Com a conseqüència del sinistre va perdre la vida el conductor de la moto, de 35 anys i veí d'aquesta localitat. Per la seva banda, el conductor del turisme va resultar ferit greument i va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

En el cas del Maresme els fets van tenir lloc també dissabte, poc després de les deu de la nit, quan, per motius que també s'estan investigant, una motocicleta va sortir de la via i va perdre la vida el seu conductor i únic ocupant, un veí de Premià de Mar, de 52 anys. El sinistre es va registrar a la C-61, a l'altura d'Arenys de Munt. Finalment, ahir a la tarda un home de 60 anys va perdre la vida en sortir de la via el vehicle tot terreny que conduïa a la GI-643, a l'altura de Gualta (Baix Empordà). En l'accident també va resultar ferit un acompanyant, de 81 anys, que està en estat greu.

LA XIFRA

4
persones
han mort atropellades per conductors ebris en el darrer mes a la demarcació de Lleida

LA FRASE

Vull transmetre el meu condol i lamentar un accident d'aquestes característiques
Àngel Ros
alcalde de lleida


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona