Societat

Morella prepara un gran espectacle per celebrar el 9 d'octubre

La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya emetrà en directe el programa del 9 d'octubre on actuaran Aspencat, la Dansa Guerrera de Todolella, un Grup d'Albaes valencianes, bandes de música o a els Dimonis

L'Ajuntament de Morella, Comunicacions dels Ports i la Xarxa de Televisions de Catalunya organitzen un gran espectacle per celebrar el 9 d'octubre. Aquest s'emetrà en directe, des de les 22 hores, i comptarà amb actuacions tan rellevants com Aspencat, la Dansa Guerrera de Todolella, un Grup d'Albaes valencianes, bandes de música o a els Dimonis.

L'espectacle servirà per donar a conèixer la cultura, festa i tradició de Morella, la comarca dels Ports i el País Valencià, en general. L'escenari serà el Convent de Sant Francesc.

El programa de televisió s'emetrà per Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, ETV, EL 9 TV, Empordà TV, Lleida TV, Molins TV, Olot Televisió, Pirineus TV, Canal 10 Empordà, TV Vandellòs, RTV Cardedeu, TAC 12, TV Ripollès, TV Girona, Televisió del Berguedà, VOTV, Vallès Visió, m1tv, teleb, Canal Taronja Anoia, Balaguer TV, TV Costa Brava i El Punt Avui TV.

D'aquesta manera, aquests espais suposen una bona oportunitat per donar a conèixer Morella i una promoció molt interessant, ja que les emissores locals per les quals s'emeten els programes tenen una important audiència.

Un pont amb activitats

L'espectacle del 9 d'octubre serà una de les activitats importants d'aquest cap de setmana marcat per les festivitats de divendres i dilluns. Però hi ha molts més actes i els veïns, veïnes i visitants podran trobar oferta relacionada amb la cultura, gastronomia, festa, música o esport.

Divendres, a més de l'esmentat espectacle, al matí s'ha organitzat la ruta senderista Morella-Vallibona. Aquesta recorre el riu Cérvol i passa per un dels paratges més bonics del terme. . Aquesta activitat està dins de les Jornades de Patrimoni Cultural Europeu, que completaran una conferència i una visita guiada per la Morella tèxtil, el dissabte i el diumenge.

Dissabte també tindrà lloc una nova edició de l'Oktoberfest, amb Brincadeira i Evolution a la vesprada i l'actuació d'Azero, a la nit. A més, la música serà protagonista, amb l'últim concert del V Morella Sonora dissabte i el concert solidari Delwende diumenge.

Finalment, destacar que diumenge tindrà lloc la trobada dels Amics dels Clàssics amb lectura de fragments i cinema, amb la projecció de “La família Belier”, dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona