Societat

Cuina d'alta qualitat a la fira Orígens d'Olot

Cartell de luxe per als tallers i demostracions de la fira Orígens, que es du a terme aquest cap de setmana a Olot, dedicada als productes agrícoles de qualitat i de proximitat i la cuina que s'hi associa. Per l'Aula de Cuina hi passaran cuiners com Nandu Jubany (Can Jubany), Dani Lechuga (Caldeni), Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols) o Ricard Borràs (Das 1219), Víctor Gómez (VidrA), Albert Ortiz (Axol), David García (To[+]) i Jordi Juncà (Ca l'Enric). A més, s'ha convocat una nova edició del concurs popular d'allioli, que va tenir molt d'èxit en l'edició passada. La principal novetat serà l'espai dedicat a la cervesa artesana i natural. Hi haurà una aula de tast on es duran a terme diverses sessions de maridatges i tasts de productes de qualitat i proximitat presents en la fira, mentre que a l'Aula dels Nens s'oferiran tallers de caràcter familiar, ideals per als més menuts. En la fira Orígens s'hi podran trobar una norantena de productors amb propostes molt diverses, com ara embotits, formatges, vins i caves, oli d'oliva, melmelades, bolets o fesols de Santa Pau, de la flamant denominació d'origen protegida, entre molts altres productes. El preu de l'entrada és de 5 euros i inclou cinc tiquets de tast. A més, els visitants també podran comprar directament al productor. Durant el cap de setmana hi haurà activitats diverses a Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona