Societat

Reclamen als alcaldes que signen el manifest de l'AP-7

El moviment veïnal exigeix als polítics que es comprometin per escrit a defensar l'alliberament dels peatges

Les entitats es reuniran dissabte per decidir les pròximes accions reivindicatives

El moviment veïnal que reclama la gratuïtat de l'AP-7, per evitar el col·lapse de l'N-340, valora positivament que els alcaldes de les Terres de l'Ebre s'afegeixen a la seua reivindicació i hagin decidit convocar una mobilització l'11 de desembre. Però els veïns reclamen als alcaldes que s'hi comprometin per escrit i, en aquest sentit, la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns ha enviat el seu manifest als ajuntaments perquè els batlles el signen. “Sembla que ara els alcaldes volen acostar posicions, però volem que aquest pas tingui continuïtat i que no sigui només fruit de la campanya electoral”, ha manifestat el president de la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns, Llorenç Navarro.

El manifest veïnal inclou la petició a l'Estat de la gratuïtat de l'AP-7, la no-prohibició als camions de circular per l'N-340, la construcció responsable de rotondes a l'N-340 i que no es vincule la gratuïtat de l'autopista a la construcció d'infraestructures viàries a les Terres de l'Ebre. I fins que els alcaldes ebrencs no signen aquest document, el moviment veïnal no es planteja participar en la manifestació que han convocat els ajuntaments l'11 de desembre. De fet, les entitats veïnals tenen convocada una reunió dissabte que ve a Amposta en què decidiran l'estratègia futura del moviment veïnal. “Comprovarem si els alcaldes s'han adherit al nostre manifest i valorarem la possibilitat de participar en la mobilització que han convocat. Nosaltres també plantejàvem una acció en cap de setmana al desembre al marge dels talls de carretera que fem cada dijous”, ha dit Navarro. El moviment veïnal fa dos mesos que du a terme talls a l'N-340 per reivindicar la gratuïtat de l'AP-7.

LA DATA

28.11.15
és la data
en què les entitats veïnals es reuniran a Amposta per decidir l'estratègia futura de lluita.

Restriccions al pas de camions per l'N-340

Les obres de construcció d'una rotonda a l'N-340 al terme municipal del Perelló, a la intersecció amb la carretera TV-3022 cap a Rasquera, comportaran restriccions al trànsit de camions demà dimecres i dijous. Segons la unitat de Carreteres del Ministeri de Foment, el pas de camions quedarà tallat en aquest punt de l'N-340 i hauran de circular per la C-44, la C-12 o la C-43. La rotonda del Perelló és una de les onze que es faran al tram ebrenc de l'N-340 per forçar els vehicles a reduir la velocitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot