Un miler de persones participaran en la 3a Cursa Solidària del País del Cava

Un miler de persones participaran el cap de setmana vinent en la tercera edició de la Cursa Solidària del País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava. La intenció dels organitzadors és promoure el cava i alhora fer una aportació important a la marató solidària de TV3, que enguany estarà dedicada a les malalties minoritàries. El fet que l'any passat, la Cursa del País del Cava es col·loqués entre les activitats que van aconseguir recaptar més diners per a La Marató fa pensar als organitzadors que es pot millorar en aquest aspecte. Per això, si l'any passat hi va haver 800 participants, enguany els organitzadors han pensat limitar-ho al miler de participants. De fet, quan encara falta una setmana per a la celebració de la cursa ja s'hi han inscrit un total de 600 persones.

Enguany la cursa sortirà de la rambla Nostra Senyora i passarà per la Granada i Avinyonet fins a Sant Sadurní. Els participants faran un recorregut de 13 quilòmetres, que es poden fer corrent o caminant. De fet, ja s'ha previst que la cursa s'acabi en aproximadament tres hores. Enguany, a més, hi haurà una sortida prèvia per als concursants que vagin amb cadira de rodes. L'objectiu, segons els organitzadors, és que hi hagi una gran varietat de participants. Per això, també acceptaran participants amb cotxets de nen o altres vehicles sempre que no siguin ni bicicletes ni vehicles amb motor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi de Vila-sana

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar varietats autòctones resistents a la sequera

rocabruna

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla