Societat

societat

Detenen el català sospitós de la mort de l'enginyer de l'Albi a Bangkok

La policia de Cambodja ha detingut el principal sospitós de l'assassinat de l'enginyer de l'Albi (Garrigues) David Bernat, que va aparèixer esquarterat la setmana passada a Bangkok. El detingut és també català i es diu Artur Segarra, de 37 anys. Segons fonts policials, hauria fugit de Tailàndia en ser reconegut per una parella d'espanyols quan sopava amb la seva parella en una província nord-oriental.

Fonts familiars van explicar ahir a l'ACN que la policia de Bangkok havia interrogat la parella de Segarra, una jove tailandesa, que és qui hauria dit que el presumpte assassí va fugir amb moto. També s'han interrogat altres persones de l'entorn de la víctima, a la recerca de pistes que puguin determinar si hi va haver més implicats en el segrest, extorsió i assassinat de Bernat. La principal hipòtesi és que el mòbil del crim era econòmic, perquè s'han tret uns 900.000 euros dels comptes de l'empresari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia