Societat

Cap de setmana sense accidents mortals a les carreteres catalanes

El balanç de víctimes en els dos primers mesos de l'any és de 19 persones mortes i 118 ferides greus

Les vies que han registrat més volum de trànsit en la tornada d'aquest diumenge han estat la C-16, C-17, N-260 i C-55 en diversos trams en sentit Barcelona

El Servei Català de Trànsit (SCT) destaca que aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, no hi ha hagut cap accident mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El balanç de víctimes en els dos primers mesos de l'any és de 19 persones mortes i 118 ferides greus.

Pel que fa a mobilitat, en el retorn d'aquesta tarda de diumenge cap a l'àrea metropolitana de Barcelona s'han format retencions a la C-16 a Urús (per regulació del trànsit al Túnel del Cadí); entre Bagà i Cercs, a la C-17; a la N-260 a Ripoll, i a la C-55 a Castellgalí. També s'han registrat cues a la C-17 a Parets del Vallès, a l'A-2 a Pallejà, a la C-32 a Sant Boi de Llobregat i a la B-23 a Esplugues de Llobregat. A banda, un accident entre un camió i un cotxe al Papiol ha provocat problemes de trànsit a l'AP-7, ja que ha calgut tallar un carril en sentit Girona i això ha ocasionat retencions en un tram de10 km des de Martorell i també cues a l'enllaç de l'AP-2 amb l'AP-7 en sentit nord.

Per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d'aquest diumenge a la tarda s'han disposat mesures especials d'ordenació i regulació del trànsit a la C-16 a Riu de Cerdanya, Cercs i Berga en sentit Barcelona.

Altres incidències d'aquest diumenge han estat un vehicle incendiat a la C-16 a Sallent, que ha obligat a tallar la calçada en sentit nord; una manifestació a Cambrils aquest migdia, que ha restringit la circulació a la N-340 a Cambrils en tots dos sentits de la marxa, i un accident a la a Sitges, que ha provocat un tall a la C-32 en direcció Tarragona. En aquest cas, els vehicles s'han desviat cap a la C-31.

Des de dissabte a la nit i fins aquest matí ha estat obligatori circular amb cadenes a dues vies a causa de la neu: a la C-28 al Port de la Bonaigua i a la C-142b per accedir al Pla de Beret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES