Oliva acull la VII Trobada de Boixets que aplega més de 500 persones afeccionades

La localitat d'Oliva acull durant el cap de setmana la VII edició de la Trobada de Boixets Ciutat d'Oliva, en la que s'espera la participació d'unes 500 boixeteres que exhibiran els seus laboriosos treballs.

Enguany s'espera superar la xifra de participants de l'any passat. A aquesta VII edició els organitzadors esperen arribar a les 500 bolilleres i bolillers i es demostra que este certamen pot convertir-se en una activitat amb molta tradició a aquesta ciutat de la comarca de la Safor.

L'intercanvi cultural entre les diferents localitats participants i la recuperació d'esta tradició són els principals objectius de la trobada.

A l'edició d'enguany assistiran puntaires de diversos indrets del País Valencià, com és el cas dels procedents de la Pobla Llarga, Teulada, Xàbia, Mutxamel, Meliana, Algemesí o Guardamar del Segura, així com també, d'altres punts de la geografia peninsular com Barcelona i Saragossa.

La trobada que està organitzada i patrocinada per la Delegació de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Oliva i compta amb la col·laboració de l'associació d'Ames de Casa Tyrius i de les Bolilleres i Artesans del fil d'Oliva donarà inici a partir de les 10 hores de diumenge 25 d'octubre. La trobada finalitzarà al voltant de les 13.15 h i, posteriorment, els participants gaudiran d'un dinar de germanor.

Al marge de la trobada, el diumenge també estarà oberta una exposició que tindrà com a seu el Casal Jaume I on el públic en general podrà contemplar els treballs de boixets realitzats pel col·lectiu d'Ames de Casa Tyrius al llarg de tot l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres
medi ambient

Barcelona triplicarà l’energia fotovoltaica en tres anys

barcelona
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA