territori

Els Premis Amenós als que més Enganxen reconeixen el periodista Joan Marc Salvat

Els guardons reconeixen 32 persones o entitats de la ciutat

El blog de El Món de Reus, conduït per Josep Baiges, ha celebrat, aquest dimecres al vespre, al Teatre Bravium, la cinquena edició dels Premis Amenós als que més Enganxen, amb l'objectiu de reconèixer la tasca de persones o entitats destacades de la ciutat. Un dels guardons que més aplaudiments ha rebut ha estat un dels premis Mestre de la Ràdio en memòria per a Joan Marc Salvat, que va morir en un accident de trànsit el passat mes de desembre.

Baiges destaca que era un dels periodistes més prometedors del Camp, que havia treballat a Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, i que era director de Ràdio i Televisió La Selva. El director de Reusdigital.cat, Marià Arbonès, va fer entrega del guardó a la mare i la germana de Joan Marc Salvat.

La gala, amb la música de Gerard Marsal (també premiat), va tenir moments certament còmics, com la cançó que el 'juantxi' Ariel Santamaria va dedicar a Jordi Sugranyes, qui compta amb una col·lecció de més de 2.500 vídeos de concert de rock català, des de l'any 1988. Tanmateix, el responsable del Forn Sistaré, Xavier Pàmies (també premiat), va sorprendre Baiges i el públic amb un entrepà gegant, de pa de pagès, farcit de coques amb cireres.

A banda dels ja citats, la resta dels trenta-dos guardonats a la gala són la Mostra de Teatre Infantil Reus Baix Camp, Ferran Figuerola, l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Catalunya, el Col·legi Maria Rosa Molas, el grup Poker's, Elisabet López, la Germandat dels Set pecats capitals, Francesc Torres, els Campaners de Reus, Ramon de la Fuente, Joan Masdeu, l'Aula de Sons, la Jove Cambra Internacional de Reus i Miquel Domingo

També van resultar premiats la Colla Sardanista Rosa de Reus, Col·legi Aura, Casal Despertaferro, Mossèn Ignasi Olivé, Pere Aluja (FANOC), Àngels Ollé (Escola Mowgli), Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, Fundació Reddis, CF Reus Deportiu, Marc Libiano, Pereji'ls Sound, Fina Veciana i la campanya #50ésPossible dels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona