Societat

Una jornada per aprendre a fer maridatges i còctels amb vi dolç, a la Rambla

Els coctelers gironins Gerard Ruiz, David Carreras i Manel Vehí seran avui a Figueres

Les fires enceten la recta final i avui és l'última nit de l'Embarraca't

Les Fires i Festes de la Santa Creu encaren la recta final amb un cap de setmana que concentra els actes destacats de la programació: avui, dissabte, es du a terme a Figueres la Jornada del Vi Dolç de la DO Empordà, que inclou sessions de maridatges de vins dolços (amb aperitius salats i postres), al teatre municipal El Jardí amb els sommeliers Clara Antúnez i Joan Benejam. L'altra activitat central d'aquesta jornada serà a la Rambla amb la fira de venda i degustació de vins dolços (de 17 h a 20 h); s'hi podran degustar els vins dolços d'una desena de cellers DO Empordà i maridar-los amb altres productes. L'entrada a la fira és gratuïta i es podran adquirir tiquets de degustació a un preu de 5 euros.

Còctels a la Rambla

La novetat d'enguany, però, és la programació de tallers de còctels elaborats amb vi dolç, que també tindrà lloc a la Rambla aquesta tarda de dissabte amb especialistes gironins: Gerard Ruiz (Cocktail Time), David Carreras (Maverick Cocktail Bar) i Manel Vehí (Boia Nit / Doble). En aquesta edició, també s'ha programat un taller familiar de còctels sense alcohol elaborats amb most.

A més de la Rambla, el castell de Sant Ferran serà l'altre escenari protagonista de les fires durant aquest cap de setmana, amb una de les activitats més espectaculars de la programació, la Justa del Rei Jaume.

Última nit a barraques

Finalment, avui tindrà lloc l'última nit de barraques d'aquesta edició de la Santa Creu: a partir de les 23 h, Crossing i Nerea escalfaran l'ambient i a les 02.15 h l'Orquestra Di-Versiones serà l'encarregada de tancar l'Embarraca't 2016.

Castells i focs artificials per tancar

Demà, diumenge, es tanca la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres amb més actes destacats: a partir de les 11 h, la rua infantil pels carrers de la ciutat, en la qual participen els alumnes de primària dels centre figuerencs. A les 12 h, a a plaça de l'Ajuntament, actuaran els Castellers de Figueres, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. A les 22.30 h, el castell de focs tancarà les fires 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona