Societat

Societat

Un magnat rus al Maresme

El multimilionari Leonid Mikhelson arriba amb un megaiot, interessat a invertir a la comarca

Va oferir a l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt comprar les cinc guinguetes de la platja

El Pacific, un espectacular megaiot de 85 metres d'eslora i que pertany a un dels homes més rics de Rússia, Leonid Mikhelson, s'ha passejat aquests dies per la costa del Maresme. Com que no ha pogut accedir ni al port de Mataró ni al d'Arenys, s'ha quedat davant de la costa, entre Arenys de Mar, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç
de Montalt. El vaixell, que fins estava equipat amb helicòpter, no ha passat desapercebut per a ningú i les especulacions s'han estès com una taca d'oli.

El cert, però, és que Mikhelson estava interessat a invertir a la comarca i, sobretot, en el sector hoteler i de la restauració. L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez, explica que un seguici d'executius es va presentar a l'Ajuntament amb un traductor perquè es volia quedar les cinc guinguetes de la platja. “Fins i tot van oferir una paga i senyal per totes elles”, indica Martínez, que va rebutjar l'oferta argumentant que la concessió es fa a través d'un concurs públic i que, a més, no és possible que un sol propietari es quedi tots els establiments. On també hauria temptejat el terreny és a l'hotel El Castell de l'Oliver, situat també a Sant Vicenç, per mirar de comprar-lo.

Però, a banda d'intentar tancar negocis, el magnat rus també buscava casa. Tot i que no s'ha concretat res, sí que s'ha mostrat especialment interessat per adquirir una gran finca a la urbanització Supermaresme, situada entre Sant Vicenç i Llavaneres i amb una important colònia russa. El multimilionari, que es desplaça en helicòpter, no s'ha deixat veure massa, però sí que va anar a dinar al popular restaurant Hispània de Caldes d'Estrac, que es va tancar per a ell i per a tots els seus acompanyants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia