El pas del Tour per Girona obligarà a tallar durant quatre hores els principals carrers de la ciutat

El 9 de juliol, el sector de la Devesa quedarà tancat de 6 del matí a 3 de la tarda

L'entrada nord de la ciutat serà el sector més afectat per la sortida d'una etapa del Tour des de Girona, ja que des de la matinada quedaran tallats els ponts de la Barca i Pedret, l'avinguda Ramon Folch i el passeig de la Devesa, pel fet que al sector de la Copa hi haurà el village dels patrocinadors i tota la caravana publicitària. L'arrencada de la prova esportiva està prevista per a la 1 del migdia, però els carrers per on passarà la caravana quedaran tallats des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.

20 km de publicitat

Malgrat que els corredors surtin a la una, a quarts de dotze s'estima que sortirà l'extensa caravana publicitària, que acabarà ocupant uns 20 quilòmetres, amb les marques comercials oferint regals al públic present. L'Ajuntament encara està dissenyant el complex procés operatiu que representa el pas del Tour per la capital gironina, que ha de preveure els talls barri per barri i donar alternatives als conductors. L'Ajuntament preveu fer una campanya barri per barri, amb fullets informatius i detalls al web municipal. A més, es penjaran 15 cartells a les entrades per informar dels talls de trànsit.

Mesures excepcionals a la demarcació

M.B. / J.C. / ò.p

El Tour obligarà a prendre mesures en el trànsit als municipis per on passi. A Quart es tallarà l'accés a la travessera del Tren, i aprofitant la proximitat de la festa major engalanaran la zona amb el color del Tour, el groc. En el cas de Llambilles tallaran els accessos a la C-65 mentre passi el Tour, i desviaran el trànsit per la carretera de Fornells de la Selva i de Sant Cristòfol del Bosc en direcció a Cassà de la Selva. A Llagostera tallaran els accessos a la variant i desviaran el trànsit per carrers adjacents. A Blanes la carretera GI-682 quedarà tancada entre les 11.40 h i les 15.40 h. No es permetrà que els vehicles la travessin per anar cap al centre de la població o cap als barris perifèrics. A Lloret estarà prohibit estacionar de vuit del matí a quatre de la tarda a les avingudes de Tossa i Blanes. D'un quart de dotze del migdia a les quatre de la tarda estarà prohibit circular a la GI-682. També hi haurà talls a l'avinguda de les Alegries i a les vies urbanes del nucli urbà que s'incorporen a les avingudes de Blanes i Tossa. A Sant Feliu de Guíxols l'Ajuntament busca voluntaris que col·laborin en l'organització de la cursa, que obligarà a tallar el tram del Monestir i la ronda de Ponent i que minuts abans haurà passat per Santa Cristina d'Aro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
VILABLAREIX

La tradició americana dels ous de Pasqua, segons Jordi Roca

VILABLAREIX
successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

Trànsit dona per tancada l’operació sortida de Setmana Santa

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat