Societat

societat

La botifarrada i els balls obren els actes de les Enramades d'Arbúcies

Es van preparar 3.150 botifarres, que es feien pagar a un euro

Roses i Castelló d'Empúries també van celebrar ahir Corpus amb catifes de flors

La botifarrada popular a la plaça de la Vila va donar ahir el tret de sortida a la festa de les Enramades d'Arbúcies, que recorrerà tots els barris fins al dimecres 13 de juny. En total, es van preparar 3.150 botifarres de set carnisseries de la vila, que equival a uns 315 quilos, a més de 330 quilos de pa. A continuació, hi va haver la tradicional Passada de la Plaça, que va finalitzar a la nit amb les sardanes, el xotis i el vals. Com a novetat, aquest any l'entrepà de botifarra costava un euro a causa de la crisi.

L'alcalde, Pere Garriga, va destacar “la germanor dels sopars de carrer i els veïns que s'apleguen per enramar els carrers”. També va recordar que tothom que ho vulgui pot pagar els tres euros del rebut en voluntària de la festa.

També Roses va celebrar ahir Corpus i, com ja és tradició, els comerciants vesteixen els carrers amb les catifes de flors. També hi van participar entitats, entre les quals la Fundació Roses Contra el Càncer. I a Castelló d'Empúries una trentena de catifes van acolorir el passadís del sector comercial de Sant Mori, organitzat per l'associació de comerciants Tot Comerç d'Empuriabrava.

LA XIFRA

3.150
botifarres
es van preparar ahir en la botifarrada popular. Per primer cop es feia pagar un euro per botifarra.

LA DATA

13.06.12
és l'últim dia
que es poden admirar les enramades d'Arbúcies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.