Societat

La vila d'Oliva aposta pel turisme comarcal

Per primera vegada una oficina de turisme participa a la Trobada d'Escoles en Valencià de la Safor-Valldigna, que tindrà lloc el 18 de Maig a Guardamar de La Safor

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva aposta decididament per atraure el turisme de la comarca a la ciutat durant tot l'any. Així, la regidora, Imma Ibiza ha anunciat que, dins les seus possibilitats, l'Oficina de Turisme d'Oliva estarà present a totes les fires i esdeveniments importants que se celebren a La Safor-Valldigna durant tot l'any.

Així, l'Oficina de Turisme d'Oliva serà la primera que participe a la trobada d'escoles en valencià, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 18 de maig. A Guardamar de La Safor mostraran les diferents i variades rutes que s'hi poden realitzar a la ciutat comtal.

Cal recordar que la regidoria de Turisme, en col·laboració amb altres departaments municipals, ja va posar en marxa a principis d'any la campanya: Oliva'T. Una iniciativa que pretén atraure nous visitants a la ciutat durant el caps de setmana aprofitant la realització d'un esdeveniment destacat, i amb la programació d'una completíssima agenda d'activitats per a realitzar durant eixos tres dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.