Societat

Obre la convocatòria dels premis banyolins de l'any

Els guardons es lliuraran el 20 de setembre que ve

L'Ajuntament de Banyoles ha obert una nova convocatòria perquè tots els banyolins i banyolines que ho desitgin puguin votar la trajectòria més destacada d'aquest 2013 d'alguna persona o formació banyolina.

Els premis, que se celebren des de l'any 2009, mantenen el mateix format que en les edicions anteriors, i s'atorguen en quatre categories diferents: a la Millor Iniciativa Social, a la Millor Iniciativa Empresarial, a la Trajectòria Personal i finalment al Banyolí de l'Any.

Els guardonats són escollits per un jurat qualificat, excepte en el cas del Banyolí de l'Any, que els veïns i veïnes de Banyoles poden proposar els candidats.

Hi ha dues fases de votació: la primera, que és oberta a tothom, i una segona en què el jurat del premi social i empresarial escollirà el guanyador entre els tres noms més votats.

Els premis es lliuraran el proper divendres 20 de setembre en una gala que se celebrarà al Claustre del Monestir de Banyoles.

Aquests premis són una iniciativa de l'Ajuntament de Banyoles, i compten amb el suport del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i de la Diputació de Girona.

En les anteriors edicions, els guanyadors del premi Banyolí de l'Any han estat el cineasta Albert Serra, el cardiòleg Josep Brugada, el grup coral Cor de Teatre i Eduard Costa, membre del grup musical Els Amics de les Arts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.