Societat

El Punt Avui reuneix 12.000 euros solidaris

El web del diari ja accepta les aportacions a la caixa de resistència

Resposta contundent dels lectors de El Punt Avui a la campanya de solidaritat engegada pel diari amb la vaga dels mestres balears contra la política educativa i lingüística del govern de José Ramón Bauzá. En només tres dies, més de 400 persones ja han fet una aportació econòmica que es destina a la caixa de resistència del col·lectiu de docents. El valor total, i també provisional, de l'aportació era ahir al vespre de 12.000 euros.

Les aportacions es poden fer de manera presencial, a les redaccions del diari a Barcelona –carrer Diputació, 284– i Girona –carrer Santa Eugènia, 42–, i també a través del web Elpuntavui.cat. Sigui d'una manera o d'una altra, les persones que facin una aportació d'un mínim de 10 euros tindran dret a una samarreta verda, color que identifica i ha donat nom a la protesta dels docents balears.

També a través del web, a partir d'avui es podrà seguir l'evolució de les aportacions econòmiques, ja que s'hi habilitarà un marcador que s'anirà actualitzant a mesura que hi hagi nous ingressos. A través de l'espai internet del diari també es pot estar al corrent de l'evolució del desafiament que els mestres han plantejat a Bauzá a través del canal informatiu L'Onada verda. Aquí hi ha penjades totes les notícies sobre aquesta vaga sense precedents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.