Societat

El Punt Avui recull 32.000 euros per als mestres balears

El diari fa una nova aportació, de 6.704 euros

La caixa de resistència ajudarà en la defensa legal dels docents

El diari El Punt Avui farà avui una nova transferència a l'Obra Cultural Balear (OCB), de 6.704 euros, que aniran destinats a la caixa de resistència dels mestres de les illes en la seva lluita contra el decret del trilingüisme del govern de José Ramón Bauzá. Aquests diners, recollits entre els lectors del diari, se sumen al taló per valor de 25.396 euros que es va entregar a l'OCB el 8 d'octubre passat i fan un total de 32.100 euros.

L'Assemblea de Docents va posar en marxa la caixa de resistència per fer front a la vaga indefinida que els mestres van iniciar coincidint amb l'inici del curs i que va durar tres setmanes. Ara, els mestres recorden que, tot i que la vaga s'ha suspès, les aportacions a la caixa de resistència són més necessàries que mai perquè cal preparar la defensa legal dels docents, els quals van advertir que la suspensió de la vaga no suposarà, en cap cas, que acatin el tractament integrat de llengües (TIL). Aquesta decisió comportarà, previsiblement, expedients del govern contra els mestres rebels.

La caixa de resistència i les aportacions dels lectors d'El Punt Avui, doncs, continuen en marxa i els lectors del diari s'han abocat a la iniciativa solidària. Als qui fan aportacions de més de deu euros, gràcies a una col·laboració amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), se'ls regala una samarreta verda reivindicativa.

LA XIFRA

10
euros
és l'aportació mínima per la qual els lectors d'El Punt Avui s'emporten una samarreta verda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.