Societat

La neu obliga a tallar la carretera de Bagà a Coll de Pal i el port de la Bonaigua a Naut Aran

El Servei Català de Trànsit informa que es necessiten cadenes en una desena de vies més

A la N-230, a Vielha Mijaran, està restringit el pas de vehicles pesants articulats

La neu obliga a tallar aquest divendres al matí la carretera BV-4024, entre Bagà i Coll de Pal, i la C-28, el Port de la Bonaigua, al terme municipal de Naut Aran, de Vaquèira fins al refugi d'Ares per risc d'allaus, segons informa el Servei Català de Trànsit. D'altra banda, es necessiten cadenes per circular en una desena de vies més. Es tracta de la BV-4031, de Castellar de N'hug fins a La Molina; la C-13, de Llavorsí a Esterri d'Àneu; la C-142b, de Vaquèira fins a Pla de Beret, la C-147 d'Esterri d'Àneu a Alós d'Isil i de dos trams de la C-28, de Vielha a Vaquèira i del Refugi d'Ares a Esterri d'Àneu, a més de la C-28z d'Esterri d'Àneu a València d'Àneu.

També es necessiten equipaments a la L-504, entre Llavorsí i Tavascan; la L-510 de Tírvia a Àreu i la N-141 de Bossòst al Portilhon. Pel que fa la N-230, a Vielha Mijaran, està restringit el pas de vehicles pesants articulats per presència de neu i gel a la calçada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia