Societat

Condis, Tous i Sant Joan de Déu lliuren els bolquers socials

La iniciativa de les entitats permet recollir 70.000 bolquers

Van ser repartits entre famílies necessitades

El grup alimentari Condis ha fet entrega a la Fundació Rosa Oriol i a l'Obra Social de Sant Joan de Déu dels 70.000 bolquers que ha recollit amb la campanya solidària de venda de punts de llibre. La iniciativa es va fer durant el primer cap de setmana d'octubre i va permetre vendre milers de punts de llibre solidaris, que s'han transformat en la cessió dels bolquers, que han estat repartits per la fundació de la família Tous i per l'hospital infantil a centenars de famílies necessitades.

La solidaritat dels clients de Condis ha permès enguany superar en 18.000 bolquers, un 25% d'augment, la xifra recollida el 2012. Un centenar de grans clients habituals es van sumar a la campanya SOS Bebè, ajuntant forces amb els voluntaris de la Fundació Rosa Oriol i de Sant Joan de Déu. La campanya se centra en la recollida de bolquers, però les tres entitats financen també el repartiment de llet infantil, dos productes de necessitat bàsics i d'un preu elevat.

La fundació de la família Tous la dirigeix sor Lucía Caram i dóna suport a diverses iniciatives de detecció i atenció a la població en risc. Aquest any, per exemple, va estrenar a Manresa un edifici que acull famílies desnonades. Pel que fa a Sant Joan de Déu, la seva aportació social a la infància i les persones d'edat avançada té una llarga tradició.

LA XIFRA

70.000
bolquers s'han pogut adquirir en la campanya solidària SOS Bebè del primer cap de setmana d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.