Societat

Quatre morts en caure una furgoneta al riu Ter a la C-17 a Les Llosses

Les víctimes són dos adults i dos menors d'una mateixa família que viatjaven en el vehicle que s'ha precipitat per causes desconegudes

Tres persones que s'han llençat a l'aigua per intentar ajudar-los han estat atesos per hipotèrmia

Quatre membre d'una mateixa família, dos adults i dos nens de 8 i 9 anys, han mort aquest dissabte després que la furgoneta on anaven caigués al riu Ter a la C-17 al terme municipal de les Les Llosses (Ripollès) per causes que es desconeixen. . La família, ve ïna d'Aiguafreda (Vallès Oriental) anava a jugar un partit de futbol.

El Servei Català del Trànsit ha informat que els fets han passat a un quart d'una entre els municipis de Les Llosses (Ripollès) i Montesquiu (Osona), al quilòmetre 85,5 de la C-17, en sentit Ripoll. El vehicle s'ha precipitat al Ter per causes que s'han d'investigar.

A més, tres persones que s'han llençat a l'aigua per intentar ajudar-los han estat atesos per hipotèrmia. La carretera ha quedat tallada en els dos sentits. Treballen al lloc 8 patrulles de Mossos, 6 de bombers i 4 del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia