Societat

Mor un excursionista accidentat a Cornudella de Montsant

La víctima haa caigut d'una alçada d'uns 30 metres, a la zona d'escalada de Can Guiri

Els Bombers de la Generalitat han estat requerits, a les 14.02 h d'aquest migdia, per localitzar un excursionista a la zona d'escalada de Siurana, a Cornudella de Montsant (Priorat). S'han activat l'helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials i del Grup d'Emergències Mèdiques i quatre dotacions terrestres. L'helicòpter ha tingut dificultats per treballar a la zona a causa del vent però finalment ha pogut acostar els efectius dels Bombers fins a la zona d'escalada i s'ha localitzat el cos de l'excursionista. Hauria caigut d'una alçada d'uns 30 metres, a la zona de la via d'escalada de Can Guiri i el metge del GEM ha confirmat la seva mort.

L'acompanyant, que és qui ha donat l'alerta, ha resultat il·lès. Fins al lloc també s'hi han desplaçat tres patrulles i la unitat del Grup de Muntanya del cos dels Mossos d'Esquadra que han dut a terme les tasques d'aixecament del cos. També s'hi han desplaçat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia