Educació

La llar d'infants de Caldes permetrà fer mitja jornada

El nombre de vacants que hi ha per al pròxim curs escolar a la llar d'infants pública Ninots de Caldes de Malavella va propiciar que en l'últim ple s'aprovés una proposta de la Plataforma Independent de Caldes (PIC) d'acceptar mitja jornada. Aquest és el primer curs en força temps que han quedat tretze places vacants, segons es va explicar en el ple. “S'havia de buscar la manera d'optimitzar el servei, personal, espai i subvencions”, va explicar el portaveu del PIC, Joan Colomer. El grup també havia proposat acceptar nens nascuts el 2014, però la proposta de moment es veu inviable, segons va explicar la regidora d'Ensenyament, Àngela Frigolé. El debat de la proposta del PIC es va centrar, però, en el preu, ja que el grup de CiU, al govern, plantejava un import de 110 euros per mitja jornada (que equival al 75% del cost de la jornada sencera), i el PIC defensava que se'n paguessin 89 (60% del cost).

La proposta de cobrar mitja jornada a 89 euros va ser aprovada amb els vots favorables del PIC, ERC, PP i PSC, que consideraven 110 euros un preu exagerat. El regidor d'ICV es va abstenir i CiU hi va votar en contra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia