Societat

Aturen quatre desnonaments a Nou Barris

Unes 200 persones es mobilitzen per evitar setze execucions hipotecàries

Les accions de protesta per aquests desnonaments també s'han traslladat a Twitter mitjançant l'etiqueta #Noubarrisnoesdesnona

Unes 200 persones s'han mobilitzat aquest dilluns al matí per impedir que es duguin a terme setze desnonaments repartits per diferents punts del districte de Nou Barris de Barcelona i ho han aconseguit en quatre casos, segons han explicat portaveus de del col·lectiu 500x20.

L'acció, en què hi han participat membres d'aquesta entitat i de la Plataforma Afectats per la Hipoteca (PAH), associacions de veïns de Ciutat Meridiana i Nou Barris, ha començat al voltant de les vuit del matí i des d'allà els manifestants s'han repartit en diferents grups per evitar que la comitiva judicial executés els desnonaments.

Alguns d'aquesta casos, corresponen a habitatges del carrer Casals i Coberó, del carrer Robert Robert i del carrer Santangràcia. En aquest darrer, s'ha ajornat el desnonament, tot i que la família que hi havia estat residint fins fa poc ja havia abandonat l'habitatge. Altres pisos afectats pels desnonaments d'aquest dilluns estan situats als carrers Alcúdia, Formentera, a l'Avinguda Vallbona i Rasos de Peguera, entre d'altres.

El col·lectiu 500x20 ha denunciat que l'administració “és incapaç de donar resposta a l'emergència habitacional que ens travessa a dia a dia en els barris”. L'acció s'ha iniciat amb una concentració a partir de dos quarts de nou del matí a la parada de metro de Llucmajor, des d'on s'han repartit per evitar els desnonaments.

Les accions de protesta per aquests desnonaments al districte barceloní de Nou Barris també s'han traslladat a Twitter mitjançant l'etiqueta #Noubarrisnoesdesnona, que s'ha convertit en trening topic a l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia