Vallès Oriental

#ventadaVOR

Els Bombers fan una trentena de sortides per danys provocats pel vent al Vallès Oriental

No hi ha hagut incidents greus, segons els Bombers

Els Bombers han fet una trentena de sortides entre dijous i divendres al matí al Vallès Oriental per danys provocats pel temporal de vent que ha registrat cops propers als 100 quilòmetres per hora a Caldes o la Garriga. La majoria de sortides han estat per arbres o branques caigudes.

Els Bombers han fet un total de 32 sortides al Vallès Oriental entre les 6 de la tarda d’aquest dijous i les 10 del matí d’aquest divendres per incidències relacionades amb el vent. Hi ha hagut 24 serveis per la caiguda d’arbres i branques o d’altres elements com tendals o aparells de climatització. Amb tot, no hi ha hagut cap incident greu, segons els Bombers. Entre les 32 sortides, n’hi ha hagut vuit per arbres o branques caiguts en carreteres. Entre aquests, destaquen les incidències a la C-17 entre Granollers i Lliçà d’Amunt o a Caldes, a la C-59.

A Granollers i Caldes, els Bombers han fet un total de set sortides. A Sant Antoni de Vilamajor, n’han fet sis. Els altres es reparteixen entre l’Ametlla, la Llagosta, Lliçà d’Amunt, Llçà de Vall, Martorelles, Sant Fost, Vallgorguina i les Franqueses. Aquí, els Bombers i la Policia Local van trencar per retirar arbres caiguts a la urbanització de Can Suquet.

BASTIDA DE L’ESGLÉSIA A CALDES

Uns operaris han fet caure de forma controlada la part superior d’una bastida que cobreix l’església de Caldes. Ha passat aquest dijous al vespre després que la bastida quedés a punt de caure. Uns operaris s’han acabat enfilant a més de 20 metres d’altura mentre la Policia Local ha estat controlant l’accés a la zona perquè no hi entressin ni vianants ni vehicles, segons relata Raquel Puig a Twitter.

Els cops de vent ja han superat els 151 quilòmetres per hora al cim de Puigsesolles, al Montseny, segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya. S’ha produït cap a un quart de deu de la nit. A Caldes, el cop més elevat ha estat de 94 quilòmetres segons les dades de l’estació del Meteocat a Torre Marimon. A la Garriga, segons Meteo la Garriga, el cop de vent màxim també s’ha acostat als 100 quilòmetres per hora.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA