Vallès Oriental

TOTS ELS ACTES DELS CARNESTOLTES AL VALLÈS ORIENTAL

Des de Dijous Gras i fins al Dimecres de Cendra és el moment de celebrar el Carnestoltes. En aquest especial podreu trobar totes les rues i festes que s’organitzen a la comarca. Si bé la major d’actes tenen lloc aquest cap de setmana, hi ha municipis

Aiguafreda
DISSABTE, 28
A 2/4 de 6 de la tarda, sortida de la rua de Carnestoltes des de l’ajuntament de Sant Martí de Centelles. Arribada i lliurament de premis al Parc de la Plateria d’Aiguafreda.

L’Ametlla
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, al pavelló, ballada de gitanes amb les Colles convidades i les Colles de l’Ametlla. A càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Seguidament, sopar de disfresses. A les 11 de la nit, al pavelló ball de disfresses amb el grup de versions T- Suena?
DIUMENGE, 15
A les 12 del migdia, al pavelló, animació infantil amb Lluís Atcher. A les 2 del migdia, al pavelló, escudella de carnestoltes. A les 5 de la tarda, des del pavelló, sortida de la cercavila, que acabarà al pavelló amb ball amb el Duet Esquitx.
DILLUNS, 16
A les 6 de la tarda, al pavelló, carnaval infantil amb animació de Noè Rivas, seguida de xocolatada i desfilada de disfresses infantils.
DIMARTS, 17
A les 6 de la tarda, al pavelló, ballada de gitanes amb l’Escola Bressol l’Ametller i les colles de l’Ametlla. La música anirà a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Seguidament els Diablots cremaran el Carnestoltes.

Bigues i Riells
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a la plaça Miquel Bosch, inscripcions pel concurs de disfresses i sortida de la rua de Carnestoltes. A les 6 de la tarda, al pavelló, ball amb el grup d’animació Ambaukatunabia i concurs de disfresses per a totes les edats. Col·labora: AEG Maspons i Anglasell. A 2/4 de 12 de la nit, al pavelló, Carnestoltes. Organitza: Col·lectiu JB.

Caldes de Montbui
DISSABTE, 14
A 2/4 de 6 de la tarda, des de l’avinguda Fontcuberta, començament de la rua. A les 7 de la tarda, a la zona esportiva del Bugarai, exhibició de les disfresses, Ball de Diables esbroncada, crema del rei Carnestoltes i lliurament de premis del concurs de disfresses.

Canovelles
DIVENDRES, 13
A partir de les 10 del matí, al carrer Indústria, sortida de les comparses de les escoles.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, al carrer Indústria, sortida de la rua de carnaval amb una vintena de comparses. Al voltant de les 8 del vespre, a la plaça de la Joventut discurs del rei del Carnestoltes i proclamació dels guanyadors a la millor comparsa, carrossa i coreografia. A les 11 de la nit, a El Campanar, concert. Cànoves i Samalús
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 5 de la tarda, des del CEIP l’Estelada rua infantil de carnestoltes. En acabar, al pati de l’ajuntament, xocolatada.

Cardedeu
DIVENDRES, 13
A 2/4 d’11 de la nit, al Centre Cultural, festa de carnestoltes amb l’orquestra Mitjanit i PD Efa.
DIUMENGE, 15
A partir de les 11 del matí, a la plaça Joan Alzina concentració de comparses. A 2/4 de 12 del matí, inici de la rua. La rua finalitza a la 1 del migdia al la plaça Ramon Macip, on es farà la lectura de la sentència del rei Carnestoltes i l’entrega de premis.

Castellterçol
DIMARTS, 17
Des de bon matí i fins al migdia, festa de l’escudella.

Figaró-Montmany
DIUMENGE, 22
A 2/4 de 6 de la tarda, al Casino, festa de disfresses.

Les Franqueses
DISSABTE, 14
Corró d’Avall. A 1/4 de 5 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, trobada de les comparses i inici de la rua. A 1/4 de 7 de la tarda, arribada de les comparses a la plaça de l’Espolsada. A 2/4 de 7 de la tarda, lliurament de premis.
Bellavista. A 2/4 de 6 de la tarda, concentració i inici de comparses a la plaça Major. A 2/4 de 8 de la tarda, lliurament de premis a la plaça del Centre Cultural de Bellavista.
DISSABTE, 21
Corró d’Amunt. A les 7 de la tarda, a les antigues escoles, ball de Carnestoltes. A les 8 de la tarda, sopar i concurs de disfresses. A les 11 del vespre, disco-show.

Granollers
DISSABTE, 14
A les 12 del migdia, ball swing. A les 6 de la tarda a la Porxada ball de disfresses infantil A les 9 del vespre, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, sopar i concurs de disfresses.
DIUMENGE, 15
A 2/4 de 6 de la tarda, al carrer Roger de Flor inici de la rua. En acabar, a la Porxada, concurs de comparses animat per la companyia Milnotes.
DIMECRES, 18
A 2/4 de 7 de la tarda, a la Porxada cercavila de les ploraneres. A les 6 de la tarda “Ens mengem la sardina”. A les 7 de la tarda, enterrament de la sardina i la crema de S.M. Carnestoltes.

La Garriga
DISSABTE, 14
A partir de 2/4 de 6 de la tarda, al Passeig inici de la rua de Carnestoltes.
DIUMENGE, 15
A 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de l’Església, concert-ball swing, organitzat per The Impresentables Hoppers. També es farà una botifarrada i concurs de disfresses de Marilyn i Elvis. De 4 a 6 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament. Taller de sardines. A les 6 de la tarda, enterrament de la sardina i crema del rei Carnestoltes.

La Llagosta
DIVENDRES, 13
A les 5 de la tarda, a la plaça d’Antoni Baqué, inici de la rua infantil. A 3/4 de 6 de la tarda, festa familiar al CEM El Turó. A partir de les 8 de la tarda, festa jove amb DJ Marc Pacheco.
DISSABTE, 14
A 1/4 de 6 de la tarda, inici de la cercavila de la plaça Antoni Baqué. A partir de les 7 de la tarda, ball de disfresses al CEM El Turó. A partir de les 8 de la tarda, lliurament de premis.

La Roca del Vallès
DISSABTE, 14
A la Roca, A 2/4 de 5 de la tarda, inici de la rua davant de l’Esplai, cremada del Carnestoltes a la plaça Sant Jordi i en acabar concurs de ball de disfresses al Centre Cultural. A Santa Agnès, a les 5 de la tarda, inici de la rua fins al Centre Cívic, on hi haurà ball de disfresses.
DISSABTE, 21
A les 5 de la tarda, des de la plaça de Valldoriolf rua fins al Centre Cultural la Torreta, on es farà el concurs de disfresses.

Lliçà de Vall
DISSABTE, 21
A 2/4 de 6 de la tarda, a l’avinguda Cantallops, sortida de la rua de Carnestoltes.

Lliçà d’Amunt
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a l’Aliança, carnaval infantil. A 2/4 de 6 de la tarda, a la biblioteca de ca n’Oliveres concentració dels participants. A les 6 de la tarda, pregó des del balcó de la biblioteca A 1/4 de 7 de la tarda inicia de la rua. A 3/4 de 8 de la tarda, arribada al pavelló d’esports. A 1/4 de 9 del vespre, lliurament de premis del concurs de disfresses.

Llinars
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 6 de la tarda, a la pista annexa, xocolatada infantil.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, rua de carnestoltes acompanyada per la xaranga Os Pedrer. A 2/4 de 10 del vespre, a la pista annexa sopar de carnestoltes i ball amb el grup Los 80 Principales.
DIUMENGE, 15
XXIII Ballada de Gitanes. A 2/4 11 del matí cercavila per les places. A les 12, a la plaça dels Països Catalans, ballada de gitanes.

Martorelles
DISSABTE, 21
A partir de les 6 de la tarda, al Parc Anselm Clavé, sortida de la cercavila de comparses. Acabarà a l’envelat de can Carrancà, on es lliuraran els premis.

Mollet del Vallès
DISSABTE, 14
A 2/4 de 12 del matí, al Mercat Municipal, visita del Carnestoltes. A les 12 del migdia, a la rambla Balmes escudella de Carnaval. A les 4 de la tarda, al parc de Can Mulà festa dels esplais. A les 4 de la tarda, al Casal Cultural, ball de Carnaval. A les 4 de la tarda, a la rambla Nova, botifarrada i concurs de disfresses. Organitza les colles de Morats i Torrats. A 2/4 d’11 de la nit al Mercat Vell, ball jove i concurs de disfresses.
DIUMENGE, 15
A les 12 del migdia, al parc de les Pruneres, festa infantil de disfresses amb Xip Xap. A 2/4 de 5 de la tarda, des de l’avinguda Gaudí, sortida de la rua. En acabat, a la plaça Pau Casals, judici del Carnestoltes i lliurament de premis.

Montmeló
DIVENDRES, 13
A partir de 2/4 del vespre, a la Torreta, presentació del vídeo documental #ganes de gitanes. El retorn d’un sentiment de Montmeló.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, des de l’avinguda Mil·lenari, inici de la rua. A 2/4 de 9 del vespre, al pavelló, sopar popular per a comparses. A 2/4 de 12 de la nit, al pavelló, ball popular.
DIUMENGE, 15
A les 11 del matí, al pavelló, trobada de ball de gitanes. A 2/4 de 7 de la tarda, al pavelló, ball infantil de disfresses.
DIMARTS, 17
A les 7 de la tarda, a la plaça de la vila, judici al rei Carnestoltes.
DIMECRES, 18
A les 5 de la tarda, a la plaça de la Quintana, enterrament de la sardina.

Montornès
DIVENDRES, 13
A partir de 2/4 de 9 de la tarda, al Teatre Municipal, carnaval jove.
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a la plaça Lluís Companys, inici de la rua amb les batukades Karabassà i Tambolàs. A 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça Pau Picasso, entrega de premis. A 2/4 d’11 del vespre, al Teatre Municipal, Carnaball, amb The New Rock Bullets, No Rehersal i DJ Lluc i Fer.
DIUMENGE, 15
A les 11 del matí, l’espai Cultural Montbarri, ball familiar de disfresses amb el grup Grimpallunes.
DIMECRES, 18
A les 6 de la tarda, a la biblioteca, taller de sardines. A les 7 de la tarda, rua mortuòria per la crema del rei Carnestoltes.
DISSABTE, 20
A les 10 del vespre, al Teatre Municipal, concert d’Hotel Cochambre, amb l’espectacle Hotel, dulce, hotel.

Parets del Vallès
DIUMENGE, 15
A 2/4 de 12 del matí, sortida de la rua des del pavelló d’esports Joaquim Rodríguez. A 2/4 de 2 del migdia a la plaça del Dr. Trueta, lliurament del premis i comiat del rei del Carnestoltes amb el grup teatral Artristras.

Sant Antoni de Vilamajor
DISSABTE, 14
A les 10 de la nit, rua pels carrers del poble i música al Patronat.
DIUMENGE, 15
A les 6 de la tarda, la rua. En acabat al pavelló, animació infantil.

Sant Celoni
DISSABTE, 14
A 2/4 de 8 del vespre, a la carretera Vella, inici de la rua. A les 9 del vespre, al pavelló, sopar de comparses. A les 11 de la nit, al pavelló, ball de disfresses.
DIUMENGE, 15
A 3/4 d’11 del matí, a la plaça de la Vila, ballada de gitanes. A les 6 de la tarda a l’Ateneu, ball de disfresses infantil.
DIMECRES, 18
A les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, vetlla del Carnestoltes i enterrament de la sardina.

Sant Esteve de P.
DIUMENGE, 15
A les 11 del matí, cercavila. A les 12 del migdia, a la plaça Joan Serra, ball de gitanes.

Sant Feliu
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a la Font dels Àlbers, inici del cercavila amb els No m’atabalis. A les 7 de la tarda, al Centre Cívic, ball de disfresses, xocolatada i sorteig de lots.
DIMARTS, 17
De les 7 del matí, a la plaça Josep Umbert, escudella. Al migdia, benedicció i repartiment del brou.
DISSABTE, 21
A partir de les 12 de la nit, al Centre Cívic la Fonteta, nit de carnaval amb el DJ Markii.

Sant Fost
DISSABTE, 14
A les 11 del matí, a l’avinguda Sant Jeroni, xocolatada, “Contes disfressats”, amb Puri Ortega i animació infantil amb el grup Xip Xap. A les 10 de la nit, al pavelló 1, ball amb l’Orquestra Gerunda.

Sant Pere de V.
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 6 de la tarda, al local social de Les Faldes del Montseny, berenar i animació infantil.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, al local municipal La Fàbrica, xocolatada amb coca i Kids Party.

Santa Eulàlia
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, des de la Fàbrica fins al Pavelló Esportiu, rua de carnestoltes. A les 9 del vespre, al pavelló, botifarrada popular. A les 11 de la nit, festa de Carnestoltes.

Santa Maria de Palautordera
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, des del passeig Vitamènia, rua. A 2/4 de 7 de la tarda, a l’envelat, veredicte i concurs de comparses. Animació infantil amb Pep López i Sopars de duro. A 2/4 de 9 del vespre, a l’envelat, sopar i ball de disfresses amb DJ Mark L.
DIUMENGE, 15
A 2/4 de 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, ball de gitanes a càrrec de la Colla de Gitanes Cancell del Montseny.

Vallgorguina
DISSABTE, 14
A 2/4 de 2 del migdia, a la Fàbrica, escudella barrejada de pagès. A les 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, cercavila fins a arribar a la Fàbrica, on es farà el concurs i el repartiment de premis.

Vallromanes
DISSABTE, 14
A 2/4 de 6 de la tarda, rua pels carrers del poble amb la Tartana Ciclicus. A les 6 de la tarda, a la sala del Casal, ball infantil i animació amb la Cia. Sarandaca. A partir de 2/4 de 8 del vespre, ball de disfresses i entrega de premis.

Vilalba Sasserra
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, rua pels carrers del poble. A les 6 de la tarda, al Centre Cívic, ball de disfresses infantil, berenar i premis a les millors comparses.

Vilanova
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 9 del vespre, a la plaça del poble, arribada del rei Carnestoltes i processó de foc.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona