Osona/Ripollès

Tres escoles d’Osona i el Ripollès, finalistes als Mobile Learning Awards

Les escoles Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga, Segimon Comas de Sant Quirze i Vedruna de Ripoll són finalistes als Mobile Learning Awards 2015, convocats per Mobile World Capital de Barcelona en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament

  • VÍDEO:

Les dues escoles d’Osona són finalistes en la categoria Mobile History Map, que inclou la presentació didàctica en format fitxa, àudio i vídeo de patrimoni del seu entorn immediat. En el cas de Santa Eugènia, l’església romànica del segle XI. I en el de Sant Quirze, el parc natural del Castell de Montesquiu.

Pel que fa a l’escola Vedruna de Ripoll, és finalista en la categoria de microrelats, un petit vídeo que resumeix de manera simpàtica com han canviat els mètodes d’aprenenatge a l’escola des de la pila de llibres fins a la irrupció dels ordinadors i els servidors externs.

Dijous vinent a les 6 de la tarda es farà la proclamació dels guayadors i el lliurament de premis al World Trade Center de Barcelona.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia