Societat

Torna la programació dels concerts de barraques a les Fires de la Santa Creu

Tres grups actuen avui en la final del concurs Joan Trayter

Demà serà el torn d'Oques Grasses i La Gossa Sorda, i divendres, de Seguridad Social

Després del parèntesi d'aquest dilluns i dimarts sense concerts, avui dimecres (a partir de les deu del vespre) torna l'Embarraca't, amb el concurs de música jove Joan Trayter. Sota Sospita, Cru! i Korneiev seran els grups que lluitaran per aconseguir el primer lloc de l'edició d'enguany del concurs, cosa que els valdria un premi en metàl·lic de 1.000 euros, la possibilitat de gravar una maqueta a l'estudi Music Lan d'Avinyonet de Puigventós i tornar a actuar a l'Embarraca't l'any vinent de forma remunerada.

Una de les grans nits, però, serà demà amb els concerts d'Olvido, La Gossa Sorda i Oques Grasses. Serà una de les últimes oportunitats de sentir La Gossa Sorda per terres gironines ja que la banda valenciana ha anunciat que, després de quinze anys portant la lluita i la reivindicació als escenaris, aturarà la seva activitat de forma indefinida a principis del 2016. A més, demà els de Pego estaran ben acompanyats per Oques Grasses, una de les bandes festives de més èxit de Catalunya. En només dos anys, els osonencs han aconseguit convertir-se en uns fixos de les festes majors amb un directe esbojarrat i divertit que ha sabut connectar, sobretot, amb el públic més jove.

Dissabte els encarregats de dur tota la seva energia a les barraques seran els incombustibles Seguridad Social. Els valencians ja fa més de trenta anys que són als escenaris i cançons com ara Chiquilla o Quiero tener tu presencia els han convertit en una de les bandes de referència de l'escena rock de l'Estat espanyol. Els acompanyaran els gironins Carmen 113 i la sessió musical Radio Cassette Night, en què els figuerencs Josep Serra i Carles Pujol punxaran els grans èxits dels anys vuitanta i noranta.

El punt final a les barraques el posaran dissabte The Original Wailers, una formació encapçalada per Al Anderson, membre de la banda original de Bob Marley. Serà l'única parada que farà el grup a Figueres, i compartirà escenari amb Liar Desire –els guanyadors de la passada edició del concurs Joan Trayter– i La Banda Biruji.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia