Societat

Dos ciclistes morts i dos de ferits en un atropellament a Soses

Els Mossos han detingut el conductor del vehicle implicat, veí d'Aitona, que ha donat positiu en el control d'alcoholèmia

Les dues víctimes eren cunyats i veïns de Seròs

Dos ciclistes han mort i dos més han resultat ferits en un atropellament que hi ha hagut aquest matí a la carretera LP-7041 entre Soses i Aitona, al Segrià. Un dels ferits és greu i l'altre lleu, i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del turisme que els ha envestit i que ha marxat del lloc a peu.

L'arrestat és un veí d'Aitona de 23 anys, de nacionalitat espanyola i d'origen peruà, que ha donat positiu al control d'alcoholèmia, segons han confirmat els Mossos d'Esqua dra.

El conductor detingut ha marxat a peu després del sinistre. Anava acompanyat d'un altre home que també ha marxat. Els Mossos l'han detingut a Aitona, la població on viu,

Les víctimes mortals eren veïnes de Seròs, al Segrià, tenien 54 i 57 anys i eren cunyats. A Seròs aquest diumenge es viu una gran commoció i l'ajuntament ha decidit decretar dos dies de dol, segons ha confirmat l'alcalde, Gabriel Pena.

L'accident ha passat a un quart de vuit del matí quan, a la sortida d'un petit revolt però ja a la recta, el Seat Ibiza que conduïa el detingut ha envaït el sentit contrari i ha atropellat el grup de ciclistes, dels quals dos han mort a l'acte. Es tracta de Javier M.B., de 57 anys i Juan José R.M., de 54 anys. Els altres dos han resultat ferits i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un d'ells tenia ferides lleus i ja ha estat donat d'alta. L'altre ha tingut lesions més greus, però no es tem per la seva vida.

Està previst que el conductor passi aquest dilluns a disposició judicial.El sinistre ha passat al punt quilomètric 4 de la carretera LP-7041 al terme de Soses. Arran de l'atropellament mortal s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM.Pel que fa a l'afectació viària, en el tram del sinistre s'ha circulat amb pas alternatiu fins a les 12.50h



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA
economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT

Crearan vint places regulades per aparcar autocaravanes pagant 5 euros

TERRASSA
moda

Giambattista Valli il·lumina Barcelona en la Bridal Night

Barcelona
política

Agents de la Guàrdia Urbana irrompen al ple per reclamar millores salarials

TARRAGONA