Societat

Vuit morts en accidents de trànsit en només tres dies

Dues persones van perdre la vida ahir, a Barcelona i Lladurs

Només al tram ebrenc de l'N-340, el nombre de víctimes mortals del 2015 duplica el del 2014

L'atropellament mortal de dos ciclistes comès per un conductor ebri a Soses diumenge al matí va ser l'inici d'unes hores dramàtiques a les carreteres catalanes. Des de llavors i fins ahir a la nit, un total de vuit persones havien perdut la vida a Catalunya en accidents de trànsit. Als dos ciclistes, dos cunyats de Seròs, els va seguir una veïna de 37 anys del barri de Torreforta de Tarragona que va morir diumenge a la nit en sortir de la via la motocicleta que conduïa, a l'N-340a a Reus (Baix Camp).

L'accident més greu, però, es va produir dilluns a la tarda. En aquest incident, a l'N-340 al Perelló, van perdre la vida els dos conductors dels camions que van topar i, unes hores després, el conductor de la furgoneta que també hi va quedar implicada. Aquest accident va reactivar les peticions de gratuïtat de l'AP-7 mentre no acabin les obres de l'A-7 que han d'alliberar l'N-340. En aquest tram de la carretera hi ha hagut des del gener el doble de víctimes mortals que en tot l'any 2014.

El degoteig va continuar. El mateix dilluns a la nit, un motorista de 47 anys va morir en xocar contra la paret de l'interior del túnel de la travessera de Dalt, a l'altura del carrer Escorial, al districte de Gràcia de Barcelona, i ahir, dimarts, un altre motorista, aquest de 80 anys, va morir en topar amb un cotxe a Lladurs, al Solsonès.

El conductor de Soses, en llibertat

acn

El jutjat d'instrucció número 4 de Lleida va ordenar llibertat amb càrrecs per al conductor detingut per haver atropellat mortalment dos ciclistes a Soses (Segrià) diumenge al matí. Dilluns va declarar a la comissaria dels Mossos de Lleida. El jutge ha establert que li sigui retirat el passaport i el carnet de conduir. El jove haurà  de comparèixer al jutjat un cop per setmana –cada dilluns– i no podrà  sortir de l'Estat espanyol. Se li imputen dos delictes d'homicidi per imprudència greu, dos delictes de lesions per imprudència greu, un delicte per conducció sota els efectes de l'alcohol i un delicte d'omissió del deure de socors. Segons el seu advocat, el jove ha declarat que es va adormir al volant i s'ha mostrat penedit dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla