Educació

El Centre dE'PA Paulo Freire d'Almenara supera tots els registres en el 30 aniversari

Més de 500 persones s'han inscrit ja a una oferta que supera la trentena de cursos i tallers, a més de la formació reglada

El Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) Paulo Freire d'Almenara en el seu 30 aniversari ha superat tots els registres anteriors quant a matrícules i oferta de cursos i tallers confirmant la trajectòria d'un centre referent i de prestigi nacional tal com indiquen els guardons aconseguits en la seua trajectòria.

Les dades indiquen que per al curs 2015-2016 s'han superat ja les 500 persones inscrites en els més de 30 tallers oferits així com en la formació reglada, la qual cosa segons el seu director, Juan Pedro Navarro, “suposa tot un èxit per a un municipi d'una mica més de 6.000 habitants”.

A més el centre FPA Paulo Freire s'ha convertit en referència en la comarca i acull veïns de Moncofa, Xilxes, la Llosa, o fins i tot de la Vall d'Uixó, així com dels municipis de la zona dels Valls com són Faura, Quart, Quartell o Benavites.

Pel que respecta a l'oferta, enguany destaca l'aposta pel digital i xarxes socials amb els cursos per a dominar els telèfons android, xarxes socials o comunity manager que han suposat un important èxit, doncs alguns ja compten amb llista d'espera després de superar les 30 places.

També compta amb llista d'espera el taller de fotografia digital impartit per professionals i al que arriben fins a veïns de Sagunt per la matèria tractada.

En un altre ordre de coses, els dos torns de zumba, en total 60 persones, també estan ja coberts amb gran èxit, igual que la gimnàstica de mantenimient.

L'oferta no reglada es completa amb els cursos d'informàtica, ioga, restauració de mobles, ceràmica creativa, patchwork, guitarra espanyola, tai-chi, mindfulness, o estiraments musculars entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia