Societat

A Mark Zuckerberg “li agrada” córrer per Barcelona

El fundador de Facebook penja imatges seves fent exercici per indrets emblemàtics de la ciutat com la Sagrada Família o Montjuïc

Demà dilluns oferirà una conferència al Mobile World Congress

Mark Zuckerberg no necessita transport públic per visitar Barcelona. El fundador de Facebook ja ha arribat a la capital catalana abans de la inauguració del Mobile World Congress i ha aprofitat aquest diumenge al matí assolellat per fer una mica d'exercici i visitar la ciutat.

El mateix Zuckerberg ha penjat una sèrie d'imatge seves a Facebook on se'l veu fent footing amb alguns companys per llocs emblemàtics de la ciutat com la Sagrada Família o la muntanya de Montjuïc. “Bon dia, Barcelona! Arrenquem la nostra visita corrent per la ciutat, des de la Sagrada Família fins al Castell de Montjuïc. És la millor manera de veure una ciutat abans d'una reunió amb els nostres socis en el nostre viatge per connectar el món”, assegura en la seva entrada a la xarxa social, que ja ha rebut més de 200.000 “m'agrada” i prop de 5.000 comentaris des d'aquest migdia.

El màxim directiu de la popular xarxa social oferirà demà dilluns una conferència en la jornada inaugural de l'MWC.

El fundador de Facebook, que visita Barcelona per tercer any consecutiu en el marc del certamen tecnològic, atraurà a la capital catalana a més de 95.000 congressistes de tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia